FacebookTwitterLinkedIn

După zece ani în echipa Golin, dintre care ultimii trei ani ca Managing Partner al agenției, Monica Botez a decis să urmeze un alt drum care începe cu o perioadă sabatică. Irina Roncea a fost numită Deputy Managing Director Golin România, poziție din care va coordona operațiunile agenției, începând cu luna iulie.

„Irina ne-a arătat mereu că este epitomul spiritului Golin: ambițioasă, curajoasă, loială, fun. Și, poate mai important decât orice, are o calitate foarte mare: iubește cu pasiune Golin! Nu știu pe nimeni mai potrivit decât Irina care să desăvârșească povestea despre forță și succes pe care a creat-o Monica și sunt sigură că, împreună cu ceilalți 34 de oameni din echipa noastră, va duce mai sus istoria #courageouslyhappy a brandului Golin în România.

De la Monica am învățat foarte multe – despre putere de muncă și loialitate, perfecționism și pasiune, umor și prietenie. Îi mulțumesc pentru toate acestea și pentru că, în cei zece ani împreună, a consolidat poziția de top a agenției, a descoperit și a unit oameni de calitate sub spiritul #goallin, a continuat să îmbogățească portofoliul cu clienți pentru care suntem extrem de fericiți să lucrăm, a umplut pereții de premii și inima noastră de momente de mândrie și bucurie”, declară Hortensia Năstase, vicepreședintele Creative Services al Lowe Group.

Cu o experiență de peste 12 ani în comunicare și o expertiză extinsă în strategie de brand și corporate, Irina a coordonat, în cei șase ani la Golin, comunicarea a zeci de clienți din industrii precum financiar-bancar, telecom, farma, FMCG, real estate. Irina are și o specializare în CSR, în perioada 2010-2012 fiind responsabilă de comunicarea unuia dintre cele mai mari ONG-uri din domeniul educației din România.

Golin România este afiliată la reţeaua internaţională de PR, Golin Worldwide. Acesta este primul birou din Europa Centrală şi de Est al companiei americane care deţine în total peste 50 de birouri în America, EMEA și APAC. Golin România este membră a grupului de companii din care mai fac parte MullenLowe (advertising), Initiative (media), Profero (digital), Medic One (comunicare în domeniul medical și farmaceutic) și BPN (media).