Cautare
, Contributor

Scriu despre publicitate și media de 20 de ani. În 2013, am publicat cartea de interviuri „Primul an de publicitate”.

Media şi entertainment |
|

Agenția GAV semnează o nouă campanie pentru Bosch: „Fă-ți casa cu Bosch!”

GAV, agenţia de creație a companiei Bosch, semnează conceptul creativ al noii campanii naționale de comunicare, „Fă-ți casa cu Bosch!”, care se desfășoară în perioada 3 martie - 19 aprilie 2015 în rețelele Dedeman și Praktiker și are susținere media pe TV, radio şi digital.
lucian_georgescu.jpg

Campania se adresează pasionaţilor de meşterit şi de grădinărit prin gamele Bosch Verde (DIY), Skil şi Dremel, dar și celor mai puțin experimentați, utilizatori ocazionali ai sculelor electrice, pe care Bosch îi susține cu o serie de proiecte ingenioase prezentate pas cu pas pe canalul YouTube Bosch Scule Electrice și pe microsite-ul campaniei www.fazaelectrizanta.ro

Lucian Georgescu (foto), Managing Partner GAV, a declarat: „Suntem bucuroși că pentru al doilea an consecutiv semnăm alături de Bosch o campanie de comunicare solidă. Personal, mă bucur că am lucrat cu foștii mei colegi de facultate, doi artiști vizuali importanți (regizorul Alex Maftei și DOP-ul Alex Sterian), care au produs cinema made in Romania pentru scule made in Germany”.

Spotul video se poate urmări AICI.

• Campania este gestionată din partea Robert Bosch SRL de către Mihaela Dărângă (Trade Marketing Service DIY Power Tools Division) și Mircea Georgescu (Country Sales Director, Power Tools Division).

• Din echipa GAV fac parte Marius Roşu – Creative Partner, Gabriel Coman – Senior Copywriter, Radu Rădulescu – Art Director, Oana Drăgușin – Account Manager.

Producția video este semnată GAV, regia Alexandru Maftei, imaginea Alexandru Sterian.

GAV, agenţie românească independentă, şi-a început activitatea în anul 2003, împreună cu atelierul de marketing cultural Balkanski, ambele fondate de Lucian Georgescu.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii