FacebookTwitterLinkedIn

Conform celor care au fost deja în vizită acasă la Moș Crăciun, o astfel de vacanță garantează cele mai spectaculoase experienţe pentru familiile cu copii în perioada Crǎciunului. Drept urmare, agenția de turism Eturia, în colaborare cu Răzvan Pascu, anunță astăzi lansarea charterului spre Laponia.

 Cei care aleg o astfel de vacanță ,,exotică” în Laponia sunt preponderent familiile cu copii, dar și adulți care încă visează la Moș Crăciun și-și doresc să îl întâlnească într-un cadru de poveste ṣi sǎ îṣi împlineascǎ un vis din copilǎrie. Situată în zona Cercului Polar, Laponia este o lume de basm, ce se întinde între Rusia, Suedia şi Norvegia și cuprinde aproximativ o treime din întreaga suprafață a Finlandei. Cei care ajung aici, vizitează în mod special zonele Levi, cea mai mare staṭiune de ski din Finlanda, precum și Rovaniemi.

Levi este cea mai mare şi mai cunoscută staţiune turistică din Finlanda. Fiind situată foarte aproape de Cercul Polar, turiștii au posibilitatea de a participa aici la una dintre numeroasele excursii organizate pentru a vedea Luminile Nordului, cunoscute sub numele de ,,Aurora Boreală”. Totodată, Levi este renumită pentru așa-numitele hoteluri SPA – Levitunturi și pentru cele 15 piste de schi luminate pe timpul nopții pe toată perioada iernii, ce durează aici din octombrie și până în mai

Dincolo de Cercul Polar, la 150 de km de Levi, se află oraşul Rovaniemi, principalul punct de plecare spre satul lui Moş Crăciun, unde poveștile prind viață, iar turiștii sunt întâmpinați cu multe surprize, printre care și ocazia de a-i împărtăși în secret Moșului toate dorințele.

5 zile acasă la Moș Crăciun cu Eturia și Răzvan Pascu

Admirarea Aurorei Boreale, safari cu sania trasă de reni, plimbare cu sania trasă de câinii husky, tur cu snowmobilul, pescuit la copcă, explorarea satului de gheață Lainio, traversarea Cercului Polar și, bineînțeles, vizitarea satului lui Moș Crăciun și implicit a Oficiului Poștal unde Moșul și spiridușii săi primesc toate scrisorile copiilor mici și mari de pretutindeni, sunt printre principalele activități care îi atrag pe turiști ca un magnet în Laponia. Acestea sunt propuse și de către agenṭia de turism Eturia în pachetul de vacanță cu zbor direct charter pe care l-a pregătit pentru Crăciunul din acest an, excursie ce poate fi cadoul ideal pentru cei dragi ṣi mai ales pentru copii.

„Un sejur de cinci zile, cu zbor charter/direct, cazare cu demipensiune la hoteluri de 4 stele cu facilități precum saună cu priveliște panoramică sau SPA pentru copii, transferuri, asigurare de călătorie ṣi storno cu clauză COVID, cină festivă de Crăciun și însoțitori de grup din partea agenției pornește de la 2.150 euro/adult și de la 1.590 euro/copil” a declarat Sorin Stoica, CEO Eturia, agenția de turism care propune această vacanță deosebită turiștilor săi, amatori de călătorii în destinații deosebite.

„Mǎ bucur sǎ fiu parte din acest proiect cu Eturia, iar în ceea ce priveṣte zborurile charter  nu ne vom opri aici. Este o perioadǎ nu foarte bunǎ pentru turism, dar respectând regulile putem continua sǎ cǎlǎtorim. Am decis ca pentru acest zbor charter sǎ solicitǎm testare Covid tuturor turiṣtilor noṣtri înainte de plecare, pentru ca toatǎ lumea sǎ se simtǎ în siguranṭǎ ṣi sǎ se bucure fǎrǎ griji de vacanṭǎ în lumea minunatǎ a copilǎriei ṣi a lui Moṣ Crǎciun” a declarat Rǎzvan Pascu, consultant în marketing turistic, partener al Eturia pe proiectele cu zboruri charter.