Cautare
, Contributor

Travel |
|

Agenţia de turism online Paravion.ro a deschis la Focşani al doilea centru de suport din țară

Agenţia de turism Paravion.ro, unul dintre marii jucători pe piaţa de turism online din România, a deschis în luna noiembrie al doilea centru de suport din România, la Focşani.
Remus Visan Paravion

Acest nou centru va deservi, în media 100 de clienţi zilnic, potrivit reprezentanţilor companiei. Centrul de la Focşani este al patrulea al companiei, aceasta mai operând un centru de asistenţă clienţi în Bucureşti şi alte două în afara ţării, la Istanbul şi Sofia.

Remus Vișan, Managing Director Paravion.ro a explicat că unul din motivele principale care au condus la deschiderea unui nou centru de suport în România, este și evoluția numărului de turiști care au ales să plece anul acesta în destinațiile de vacanță oferite de Paravion.ro, care a crescut cu 140% față de 2013.

Cele mai frecvente solicitări preluate de specialiștii Paravion.ro din centrele de suport țin de asistenţă în vederea finalizării unor rezervări, informaţii despre companii aeriene, infomaţii despre check-in online, reverificarea cu agenţii a politicii de bagaje, solicitări de servicii adiţionale (adăugare bagaje) sau alte modificări.

Paravion.ro, agenție de turism 100% online pe piața din România, oferă servicii precum rezervări de bilete de avion, vacanţe, închirieri auto şi hotel. Site-ul dispune de un Call Center 24/24 şi de soluţii de siguranţă dezvoltate de către PayU. În 2013, Paravion.ro a lansat aplicaţia pentru mobil Paravion powered by Vodafone, prin care utilizatorii îşi pot rezerva şi plăti zborurile cu avionul direct prin intermediul telefonului mobil.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii