Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Afaceri |
|

Agenția de turism Hello Holidays: În topul celor mai căutate destinații ale turiștilor pentru petrecerea zilelor libere de Paște se află Bulgaria, Grecia și Turcia

Turiștii români preferă să își petreacă vacanța de Paște în țări precum Bulgaria, Grecia și Turcia, conform datelor furnizate de agenția de turism Hello Holidays.
 aboneaza-te
vacanta shutterstock_769031299

Acestor destinații li se adaugă stațiunea Kusadasi, de pe coasta Mării Egee din Turcia.

„Anul acesta vom păstra tradiția de a organiza Paștele în Kusadasi. Acesta a avut un succes foarte mare atât în anii precedenți, cât și de Revelion, unde am avut 6 autocare cu turiști care au ales sa își petreacă Anul Nou alături de noi într-o destinație și la un hotel foarte frumos și bine dotat. Prin urmare, pentru Paștele de anul acesta propunem programul pentru Kusadasi și Istanbul, dar am lansat și un program nou pentru cei care vor sa petreacă sărbătorile pascale în Turcia, însă vor o altă locație. Pentru aceștia propunem programul de Bodrum și Istanbul”, spun reprezentanții Hello Holidays.

Durata vacanțelor de Paște variază între 4-8 zile. În general, pentru România, turiștii preferă pensiuni, însă pentru programele din afara țării noastre aceștia preferă cazare la hoteluri de 3-4 stele.

Turiștii își aleg destinația pentru petrecerea timpului liber de Paște după mai multe criterii: fie că au mai călătorit în respectivele destinații și vor să repete experiența, fie că vor să încerce ceva nou.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii