Cautare
, Contributor

I'm a News Editor at Forbes Romania, with a focus on covering food industry, health industry, agriculture, tourism, FMCG and HoReCa. Have any news tip? Drop me an email at laura.cioba@forbes.ro

Agricultură |
|

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură, ajutor de stat de peste 23 milioane de lei pentru sectorul zootehnic

Reprezentanții APIA au anunțat că efectuează plata ajutorului de stat în sectorul creşterii animalelor, în sumă totală autorizată de peste 23 milioane de lei pentru un număr de 206 solicitanţi.
Verona,,Italy,,January,31,2020:,The,Fieragricola,114th,International,Agricultural

„Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA), prin Centrele Judeţene, informează că efectuează plata ajutorului de stat în sectorul creşterii animalelor, astfel: diferenţele aferente serviciilor prestate pentru lunile noiembrie şi decembrie 2020, pentru specia taurine în sumă de 3.837.011,97 lei, pentru un număr de 63 solicitanţi; cererile de plată aferente serviciilor prestate pentru lunile ianuarie – martie şi trimestrul I 2021, în sumă de 19.784.935,41 lei, pentru un număr de 143 solicitanţi”, au punctat oficialii APIA.

Suma totală autorizată la plată se acordă de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale (MADR).

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii