Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Media şi entertainment |
|

Agenția Centrade | Cheil are un nou director de creație: Ioana Zamfir

Agenția de publicitate Centrade | Cheil anunță recrutarea Ioanei Zamfir pe postul de director de creație. Rolul Ioanei Zamfir va fi să dezvolte, printre altele, activitatea de creație, să obțină recunoașterea industriei la festivaluri de profil și să genereze idei creative la nivel regional.
Ioana Zamfir

Ioana Zamfir: „Sunt foarte fericită că vin la conducerea departamentului de creație într-un moment de shift pentru Centrade | Cheil, de la o agenție de comunicare integrată către o agenție modernă care folosește big data și integrează tehnologia în proiecte. Cred că aici este viitorul pieței, dacă navigăm cu succes prin digital storytelling, branded content sau co-creation pentru a le oferi oamenilor idei valoroase și conținut pe care vor să-l vadă în mod real. De-abia aștept să creștem împreună campaniile clienților noștri și să profităm de toate șansele cu care ne vom întâlni. Îmi propun să fim o agenție recunoscută pentru work integrat și curajos, o agenție plină de creativi extraordinari.”

Ioana Zamfir și-a început cariera în publicitate în anul 2010. În ultimii 7 ani, a făcut parte din echipa de creație Mccann Bucuresti, unde a fost promovată până în poziția de Group Creative Director. Aici a lucrat pentru clienții cei mai importanți ai agenției, atât locali, cât și globali: Vodafone, Coca-Cola, Mastercard, Nestle, Julius Meinl, Unilever și mulți alții. A câștigat premii la festivalurile Cannes Lions, Eurobest, Golden Drum, Effie și Fibra.

În timpul anilor ei de copywriting, a fost recunoscută drept Copywriterul Anului în Romania de către juriul internațional de la Fibra Awards. A făcut parte din Marele Juriu al New York Festivals.

Radu Florescu, CEO Centrade | Cheil South-East Europe: „Ioana se alătură agenției noastre într-un moment extrem de important. Acum câteva zile, anunțam integrarea în rețeaua globală Cheil, care a venit pe fondul unei colaborări foarte bune în ultimii doi ani. Viitorul imediat va fi despre consolidarea poziției noastre în regiune, cu precădere în marketing digital. Am încredere că Ioana preia o echipă de creație foarte bine pregătită și talentată, pe care o va coordona în aceleași standarde de performanță care i-au adus recunoașterea industriei și până acum”.

Centrade | Cheil are o echipă de creație formată din 20 de specialiști cu competențe în campanii de brand, implementare pe toate canalele, conținut digital, UX și design.

Portofoliul recent de clienți include branduri de prestigiu precum Samsung, Raiffeisen Bank, Dr. Oetker, Mondelez, Procter & Gamble, Point PickUp.

VEZI AUDIENȚELE TELEVIZIUNILOR ÎN URBAN – APRILIE 2018

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii