FacebookTwitterLinkedIn

La finalizare, mallul va include peste 100 de branduri internaționale de top ce vor ocupa cele două etaje cu o suprafață închiriabilă de 28.000 de metri pătrați. Mall-ul va avea în dotare 1.000 de locuri de parcare atât supraterane cât și subterane.

“AFI Europe are o colaborare veche cu Grupul Raiffeisen în zona Europei Centrale și de Est pe care suntem onorați să o continuăm și să o dezvoltăm pentru operațiunile noastre din România. Asigurarea acestei finanțări ne permite să finalizăm cu succes proiectul și să deschidem mall-ul la data estimată, pe 3 octombrie 2013”, spune David Hay, CEO AFI Europe România.

Află ce spune David Hay despre perspectivele segmentului office din Bucureşti

În prezent AFI Palace Ploiești este închiriat în proporție de 70%, având chiriași importanți precum hypermarket-ul Cora, Flanco, H&M, New Look, Reserved, Mussete, Timeout, Collins, Nike, Aldo, Motivi, Otter, Lee Cooper, Il Passo, B&B, Jolidon, în prezent fiind derulate negocieri avansate și cu alte branduri. Food court-ul este deja complet închiriat de către KFC, McDonald’s, El Bacha Restaurant, Quasi Pronti, Pizza Dominium, Thang Long și  Pizza Bonita.