FacebookTwitterLinkedIn

Parcul de aventură AFI Aventurier a fost dezvoltat de Capitala Aventurii, companie specializată în construcția de parcuri de aventură indoor.

“AFI Palace Cotroceni este în momentul de față unul dintre cele mai complexe proiecte de retail din România, care se bucură de o poziționare privilegiată, atât din punct de vedere al accesibilității, cât și din punct de vedere al numărului mare de branduri pe care îl găzduiește. Noi ne-am poziționat nu doar ca un centru comercial, ci ca o destinație cu opțiuni multiple de shopping și de petrecere a timpului liber. Fără îndoială, zona de entertainment va rămâne în continuare un punct forte și un element de atracție în rândul vizitatorilor noștri și, nu în ultimul rând, o parte integrantă din strategia noastră de dezvoltare pe termen mediu și lung”, a declarat Sorin Scîntei, General Manager AFI Palace Cotroceni.

Afi Palace Cotroceni a vândut de 112 milioane de euro în primul semestru al acestui an

AFI Aventurier cuprinde un traseu pentru adulți cu peste 25 de segmente, cu grade de dificultate diferite, dar și un traseu pentru copii. Cel mai înalt punct care poate fi atins în parcul de aventură se află la aproape 26 de metri înălțime, comparabil cu înălțimea unei clădiri cu 9 etaje.

Un alt element spectaculos găzduit de AFI Palace Cotroceni este pânza de păianjen, cu o dimensiune de 250 mp, fiind cea mai mare dintr-un parc de aventură din România. Aceasta a fost realizată din aproape 1 kilometru de sfoară și conține peste 100 metri de noduri, care formează legăturile.

Totodată, în parcul de aventură din AFI Palace Cotroceni a fost instalată cea mai lungă tiroliană dintr-un centru comercial din Europa, cu dimensiunea de 110 metri.AFI Aventurier va fi deschis publicului începând cu data de 1 septembrie 2016 și va avea un program de funcționare zilnic, în intervalul 10:00 – 23:00.

Telus International se extinde în AFI Park 4&5

“Am ales să deschidem primul Aventura Park de acest gen din România, în AFI Palace Cotroceni, deoarece este singurul centru comercial din ţară care permite dezvoltarea unui astfel de proiect, atât din punct de vedere al structurii de rezistență, cât și din perspectiva dimensiunilor și designului. Totodată, alte aspecte pe care le-am avut în vedere au fost traficul mare al centrului comercial şi accesibilitatea. Construcția a fost realizată împreună cu alpiniști profesioniști și beneficiează de unele dintre cele mai noi și moderne sisteme de siguranță de pe piață. În perioada următoare ne vom axa pe dezvoltarea AFI Aventurier cu un traseu pentru copiii cu vârste între 4 și 14 ani și pe construcția unui perete de escaladă. Putem spune că AFI Aventurier este cel mai mare şi complex parc de aventură indoor dintr-un centru comercial din Europa, ţinând cont de elementele de noutate pe care le aduce şi de structura sa.” a adăugat Liviu Iane, Director General Capitala Aventurii.