Cautare
, Contributor

Bunuri de consum |
|

AFI Palace Cotroceni a înregistrat un venit operaţional net de 22 de milioane de euro în primele 9 luni ale anului

Centrul comercial AFI Palace Cotroceni, cel mai mare activ al companiei AFI Europe, a anunţat că, pe primele nouă luni ale acestui an, a întregistrat un venit operaţional net de 22 de milioane de euro, în creştere cu 4% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut.
AFI_Palace_Cotroceni_-__Aniversare_(640x426).jpg

AFI Palace Cotroceni a avut rezultate bune și în ceea ce privește traficul, înregistrând o medie de 52.000 de vizitatori pe zi în primele 9 luni ale lui 2014, înaintea rezultatelor din cel de-al patrulea semestru. În prezent, rata de ocupare a mall-ului este de peste 98%.

Centrul comercial era evaluat la 401 milioane de euro la 30 septembrie 2014, reprezentând o creștere cu 7% în comparație cu anul trecut.

AFI Palace Ploiești a fost evaluat la 66 de milioane de euro la 30 septembrie 2014, în comparație cu valoarea de 56,5 milioane de euro de anul trecut. Traficul AFI Palace Ploiești rămâne stabil la 15.000 de vizitatori pe zi. Gradul de ocupare actual al mall-ului din Ploiești este de 99%.

“AFI Europe România înregistreză o îmbunătățire constantă a rezultatelor sale financiare. Valoarea activelor noastre generatoare de venit, proiectelor aflate în construcție și a terenurilor din portofoliu a crescut semnificativ la 670 de milioane de euro, cu o rată de ocupare medie a activelor generatoare de venit de 98% și NOI de peste 27 de milioane de euro în primele nouă luni ale anului 2014. Ne propunem să continuăm acestă rată de dezvoltare cu noi clădiri de birouri și centre comerciale care urmează să fie construite în viitorul apropiat”, a declarat David Hay, CEO AFI Europe România.

Pe segmentul birouri, AFI Park 1 a fost evaluat la 28 milioane de euro, iar AFI Park 2 la 27,5 milioane de euro.

În prezent, trei clădiri se află în construcție, inclusiv AFI Park 3, a cărei finalizare și predare către chiriași sunt programate pentru decembrie 2014, iar AFI Park 4&5 vor fi livrate în T4 2015.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii