Cautare
, Redactor Forbes România

Imobiliare |
|

AFI Europe România reînnoiește contractul de închiriere cu Microchip Technology, care își si extinde birourile în AFI Park și ajunge la o suprafață totală inchiriata de 6.700 mp

AFI Park 1, parte a complexului AFI Park 1-5, unul dintre cele mai avansate centre de birouri din București, anunță reînnoirea contracului de inchiriere cu Microchip Technology și extinderea spațiului de birouri închiriat cu 1.200 mp, potrivit unui anunț al AFI Europe.
AFI TECH PARK

În prezent, clădirile AFI Park 1-5 au un grad de ocupare de 100%.

Ca urmare acestei tranzacții, Microchip Technology va ocupa aproximativ 60% din AFI Park 1, cu spații de birouri extinse pe 6 etaje. Tranzacția a fost intermediată de Oliver Derksen, reprezentant al Knight Frank Romania.

„Suntem fericiți să anunțăm că Microchip Technology a decis să continue colaborarea noastră, prin reînnoirea contractului existent, dar și prin extinderea activității în AFI Park 1. Aceasta este o dovadă clară a faptului că oferim chiriașilor noștri cele mai bune soluții și spații de birouri, prin furnizarea unui pachet complet care include servicii și facilități la standarde tehnice ridicate. AFI Park 1-5 oferă o sinergie între spațiile de birouri și cele comerciale din mall-ul AFI Cotroceni, permițându-le chiriașilor noștri să se bucure de timpul petrecut la birou și să aibă o varietate de alegeri pentru pauzele lor de prânz, datorită accesului rapid la restaurante, magazine, dar și servicii bancare, farmacii, și alte servicii, pentru care beneficiază de reduceri oferite prin programul unic de fidelitate AFI Club”, a declarat Emma Toma, Head of Office Division, AFI Europe Romania.

Microchip Technology este lider în furnizarea de soluții integrate inteligente, conectate și securizate de control si este o companiecare și-a început activitatea în România acum 13 ani, având în prezent aproximativ 300 de angajați.

„Extinderea birourilor noastre este o parte integrantă a strategiei noastre de dezvoltare în România. AFI Europe este partenerul nostru pe termen lung, datorită beneficiilor oferite prin intermediul spațiilor de birouri moderne și poziționarea excelentă, ușor accesibilă cu transportul în comun, inclusiv cu metroul. Proximitatea mall-ului AFI Cotroceni este un mare plus pentru angajații noștri și ne ajută în procesul de recrutare”, a declarat Delia Chiricescu, Director Executiv Microchip Technology.

Clădirile de birouri AFI Park 1-5  reprezinta dintr-unul dintre cele mai moderne și avansate centre de birouri din București, oferind o suprafață totală închiriabilă de 70.000 mp și aproximativ 700 de locuri de parcare. Printre chiriașii clădirilor se numără: Endava Romania, Electronic Arts, Telus International, Veeam Software Romania, SecureworksAditional fata de AFI Park 1-5, care este complet operational și închiriat în totalitate, AFI Europe Romania construiește, în prezent, clădiri de birouri cu o suprafață totală inchiriabila de aproximativ 100.000 mp în AFI Tech Park și AFI Park Brașov.

AFI Tech Park este unul dintre cele mai noi campusuri de afaceri din București, poziționat în apropierea hotelului J. W. Marriott și a Palatului Parlamentului. Proiectul va include trei clădiri de birouri, cu o suprafață totală de 70.000 mp. Prima clădire a fost finalizată în T3/2018 și este închiriată în proporție de 80%, iar cea de-a doua clădire este în construcție în momentul de față.

AFI Europe Romania dezvoltă, de asemenea, AFI Brasov, un proiect mixt în Brașov, care include un centru comercial de 45.000 mp și două clădiri de birouri cu o suprafață totală de 25.000 mp, situat în centrul orașului. Prima fază a proiectului de birouri, AFI Park Brașov 1, care va avea aproximativ 15.000 mp de spații de birouri clasa A, va fi lansată în T2/2020. Datorită standardelor ridicate și a facilităților pe care le oferă, complexul este conceput sub forma unui nou hub IT&C pentru companiile multinaționale prezente în Brașov.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii