Cautare
, Staff

Imobiliare |
|

AFI Europe România începe lucrările de construcție a proiectului rezidențial AFI City

AFI Europe România demarează, luna aceasta, lucrările pentru construcția proiectului rezidențial AFI City. Prima etapă a construcției va fi încheiată în vara anului 2019 și va include două clădiri cu 190 de locuințe, deservite de 228 de locuri de parcare supraterană.
apartamente noi shutterstock_712267579

Proiectul rezidențial va include o comunitate privată, înconjurată de zone verzi, facilități pentru activități sportive și spații de joacă. AFI City se va afla în proximitatea stației de metrou Laminourului. TGC a fost desemnat drept Contractor General pentru această primă fază a proiectului.

Localizat în partea de nord-vest a orașului București, pe Bulevardului Bucureștii Noi, în Sectorul 1, proiectul va include mai multe tipuri de apartamente construite cu accent pe funcționalitatea spațiului, în urma unei investiții de 16 milioane de euro.

De asemenea, proiectul, pre-certificat „Green Homes” de Consiliul Român pentru Clădiri Verzi (RoGBC), va include componente de sustenabilite a clădirilor.

„Demararea lucrărilor de construcție marchează un punct de referință pentru dezvoltarea unuia dintre proiectele noastre cheie în România. Când am lucrat la conceptul AFI City, mai ales în contextul lipsei calității designului și a construcției proiectelor din București, am luat în considerare cererea ridicată de apartamente sustenabile și funcționale. Așteptările privind vânzările sunt ridicate și credem că se vor desfășura în ritm rapid datorită locației proiectului și conceptului de comunitate privată”, a declarat Tal Roma, Business Development Manager AFI Europe Romania.

AFI Europe operează în România din 2005. Compania a dezvoltat şi gestionează centrul comercial AFI Cotroceni, care se întinde pe o suprafaţă închiriabilă de aproape 90.000 metri pătrați (GLA), cu peste 300 de magazine ale brandurilor locale şi internaţionale, vizitate în medie de 50.000 de clienţi pe zi.

AFI Europe România a dezvoltat AFI Park, un parc de business de clasa A, care oferă 70.000 metri pătrați de spaţii de birouri, ocupate de companii multinaționale din domeniu IT&C. Clădirile de birouri AFI Park 1-5 au atins un grad de închiriere de aproape 100%. În aprilie 2016, AFI Europe România a finalizat lucrările la clădirile de birouri AFI Park 4 și 5, pe o suprafață închiriabilă de 32.000 de metri pătrați. Printre cele mai cunoscute companii multinaționale care au sediul în complexul de birouri se numără: Microchip Technologies, Electronic Arts, Endava Romania, Cameron USA, SII Romania, ORTEC Central & Eastern Europe, FotoNation, TELUS International, Veeam Software și Dell SecureWorks.

În prezent, AFI Europe România dezvoltă în centrul orașului Brașov proiectul AFI Brașov, care include un centru comercial cu o suprafață închiriabilă de 45.000 de metri pătrați și două clădiri de birouri cu o suprafață închiriabilă de 25.000 de metri pătrați.

Pe segmentul de birouri, AFI România are în dezvoltare AFI TECH PARK, un parc de business de clasa A cu o suprafață închiriabilă de 56.000 de metri pătrați, aflat în apropierea hotelului J.W. Marriott și a Parlamentului României.

AFI Europe este o subsidiară a AFI Properties, companie israeliană prezentă în dezvoltarea, managementul și investițiile din domeniul imobiliar, ce operează în Europa Centrală şi de Est din 1997.

Portofoliul AFI Europe include centre comerciale şi proprietăţi de retail, parcuri de business, dezvoltări rezidenţiale și dezvoltări cu utilizare mixtă. AFI Europe operează în România, Cehia, Polonia, Germania, Bulgaria, Serbia, Ungaria şi Letonia.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii