FacebookTwitterLinkedIn

Prima fază a proiectului, AFI TECH PARK 1, urmează să fie livrată în T1 2018 şi va oferi 20.000 de metri pătraţi închiriabili de spaţii de birouri moderne.

Forbes Real Estate 2016 – AFI Europe România

„După finalizarea celor cinci clădiri de birouri din AFI Park, AFI Europe România se concentrează pe un nou proiect de birouri în Bucureşti, care va răspunde cererii tot mai mari de spaţii venită din partea companiilor multinaţionale care doresc să aibă sediul aproape de centrul oraşului. AFI TECH PARK este un proiect de afaceri integrat, cu accesibilitate şi vizibilitate excelente, datorită poziţionării centrale privilegiate”, spune David Hay, CEO AFI Europe România, potrivit căruia chiriaşii din AFI TECH PARK vor beneficia de diferite facilităţi şi servicii, oferite de cei 4.000 de metri pătrați de spaţii comerciale la parterul clădirilor de birouri şi fiind situat vizavi de Vulcan Retail Park (în proprietatea New Europe Property Investments, uni idintre concurenții AFI Europe România pe segmentul de birouri – n.red.) şi centrul comercial Liberty, aflat la 300 de metri distanţă.

AFI Palace Cotroceni lansează AFI Aventurier

”Datorită faptului că parcul de afaceri se află în zona centrală a Bucureştiului şi nu la periferie, proiectul are un avantaj unic căutat de companiile multinaţionale care doresc spaţii de birouri clasa A în Capitală. Suntem siguri că această zonă de business va deveni un centru de interes pentru companiile multinaţionale în expansiune, aşa cum s-a întâmplat şi cu partea central-vestică a Bucureştiului”, adaugă David Hay.

S IMMO AG începe lucrările la THE MARK

AFI TECH PARK va consta în două clădiri de clasa A de înălţime redusă şi un turn de birouri, înconjurate de multe spaţii verzi, cu o piaţetă centrală şi grădini, care vor oferi, potrivit reprezentanților dezvoltatorului, ”standarde tehnice înalte, opţiuni de extindere şi toate facilităţile pentru viitorii chiriaşi”. Zona de retail din AFI TECH PARK 1 va asigura acces imediat către diferite servicii, fiind ocupată de un supermarket, un club de fitness, un restaurant, o cafenea, o farmacie şi altele.

Telus International se extinde în AFI Park 4&5

Din punct de vedere tehnic, AFI TECH PARK va avea o dispunere standard a etajelor cu o suprafață de aproape 3.000 mp, special proiectată pentru chiraşii care au nevoie de o suprafaţă mare, cum ar fi companiile care oferă servicii de BPO, back office, industria farmaceutica, IT&C şi servicii financiare, directe sau prin operatori externalizaţi, companii de distribuţie.

Forbes Best Office Buildings 2016: Top 10 hub-uri office

Specificațiile tehnice ale AFI TECH PARK 1 include podea înălţată, tavan suspendat, multă lumină naturală datorită unei înălţimi de minimum 2,75 metri între podea şi tavan şi geamuri izolate termic, cu emisii scăzute de căldură, balcoane deschise mari şi un design al sistemelor electrice şi HVAC în concordanţă cu un plan al spațiului ce presupune o staţie de lucru la 8 metri pătraţi. Parcul de birouri va fi certificat LEED Platinum, asigurându-le viitorilor chiriaşi costuri mai mici la utilităţi şi cheltuieli reduse, conform reprezentanților dezvoltatorului.