Cautare
, Staff

Servicii financiare |
|

AFI Europe România a împrumutat 22 de milioane de euro de la Bank Leumi România pentru a finanța prima fază a proiectului de birouri AFI Tech Park

AFI Europe România a semnat un acord de finanțare de 22 de milioane de euro cu Bank Leumi România pentru dezvoltarea primei faze a AFI Tech Park, amplasat în apropierea hotelului JW Marriott și a Parlamentului României, din zona central-vestică a Bucureștiului.
AFI Tech Park

Investiția în AFI Tech Park 1 este de peste 30 de milioane de euro, astfel că finanțarea de la Bank Leumi acoperă 73% din total.

Dezvoltat în 3 faze, AFI Tech Park cuprinde 56.000 de metri pătrați închiriabili de birouri Clasa A, distribuiți în două clădiri cu pater și opt etaje, la care se adaugă un turn de birouri de 14 etaje, având peste 5.000 de metri pătrați de zone verzi.

Prima fază a proiectului va fi livrată în trimestru al doilea al anului viitor, dispunând de 20.000 de metri pătrați închiriabili pentru birouri și 2.000 de metri pătrați de spații comerciale, care includ clubul de fitness „World Class” și magazinul „1 minute”, aceștia semnând contractele de închiriere de curând.

Prin proiectele noastre actuale de dezvoltare, și anume: AFI Tech Park, mall-ul și birourile AFI Brașov și AFI City, primul nostru proiect rezidențial pe care îl vom demara în curând în Bucureștii Noi, AFI Europe își continuă expansiunea în România”, a spus David Hay, CEO al AFI Europe Romania.

Printre serviciile oferite de AFI Tech Park se numără o sală de conferințe de 400 de metri pătrați care va fi folosită de toți chiriașii celor trei clădiri de birouri. Alte servicii sunt „AFI Club”, prin care sunt oferite reduceri pentru masa de prânz și alte servicii, și car sharing.

Lucrările de construcție pentru AFI Tech Park 1 avansează conform programului, în prezent având finalizată structura clădirii.

AFI Tech Park a primit deja pre-certificarea LEED Platinum pentru utilizarea tehnicilor și tehnologiilor de construcție, proiectare și operare cu impact minim asupra mediului.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii