FacebookTwitterLinkedIn

Achiziția ne va permite să ne dezvoltăm proiectele din București, parte din demersurile noastre de a ne extinde operațiunile pe piața de clădiri de birouri, de retail și rezidențială. Primul pas post-achiziție va consta în identificarea celei mai bune utilizări a terenului, pe care putem construi până la 100.000 de metri pătrați”, a declarat Doron Klein, CEO al AFI Europe Romania. 

Terenul este situat în imediata proximitate a AFI Cotroceni și AFI Park, două dintre cele mai de succes proiecte dezvoltate de AFI Europe Romania în București.

Cu circa 56.000 de vizitatori zilnici, AFI Cotroceni este considerat unul dintre cele mai mare și mai importante mall-uri din România, devenind principalul centru de entertainment și de petrecere a timpului liber din București. Printre cele 350 de magazine ale AFI Cotroceni se numără brand-uri naționale și internaționale, fiind localizat în centrul orașului.

AFI Park este unul dintre cele mai moderne centre de business din București, cu cinci clădiri de birouri clasa A, cu o suprafață totală de 70.000 de metri pătrați, conectat la mall-ul AFI Cotroceni. Complexul de birouri facilitează un stil de business și de viață optim, un mediu de lucru care satisface stilul de viață modern al chiriașilor săi, o locație accesibilă și eficientă energetic.

AFI Europe Romania a fost reprezentată de Bianca Stamatoiu și de Casa de Avocatură NNDKP în procesul de achiziție a acestui teren de la IMS Park Development.