Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Imobiliare |
|

AFI Europe a primit o finanțare de 39 milioane euro pentru AFI Park 4&5 din Bucureşti

AFI Europe a semnat un acord de finanţare în valoare de 39 milioane euro cu Bank Leumi România, pentru finalizarea construcţiei clădirilor de birouri AFI Park 4&5, cea de-a patra fază a proiectului AFI Park din Bucureşti.
AFI Park 4&5

AFI Park 4&5, care totalizează 32.000 de metri pătraţi închiriabili (GLA) de spaţii de birouri clasa A certificate LEED Gold, se întinde pe 12 etaje de birouri (suprafața pe etaj fiind de 3.000 de metri pătrați) deservite de două parcări subterane cu 300 de locuri de parcare. Parterul va include spaţii de retail care le vor oferi chiriaşiilor servicii şi facilităţi suplimentare, pe lângă cele din oferta vastă furnizată de AFI Palace Cotroceni.

„Suntem încântaţi să semnăm acest acord important de finanţare a construcţiei AFI Park 4&5 cu Bank Leumi România, un acord ce demonstrează relaţiile bune şi cooperarea continuă dintre bancă şi AFI. Obţinerea acestei finanţări pentru ultima fază a construcţiei proiectului AFI Park ne arată, încă o dată, nivelul ridicat de încredere a comunităţii bancare în AFI Europe ca dezvoltator şi în AFI Park drept unul dintre cele mai apreciate proiecte de birouri din Bucureşti”, a declarat David Hay, CEO AFI Europe România.

Împrumutul va finanţa finalizarea dezvoltării proiectului AFI Park 4&5 în zona Centru-Vest a Bucureştiului, a cărui construcţie a început în aprilie 2014 şi care urmează să fie finalizat și predat chiriașilor în ianuarie 2016.

AFI Park include 5 clădiri de birouri de clasa A, cu o suprafaţă închiriabilă totală de 70.000 de metri pătraţi, şi care, împreună cu AFI Palace Cotroceni (81.000 GLA) situat în vecinătatea sa, formează cel mai mare complex de retail şi business din România şi unul dintre cele mai extinse din Europa Centrală şi de Est.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii