Cautare
, Redactor Forbes România

Imobiliare |
|

AFI Europe: Cehia vs. România. Doron Klein (CEO AFI Europe): România s-a dezvoltat considerabil în ultimii ani și ar putea ajunge din urmă Cehia, însă doar dacă vor exista mai multe investiții străine

Cehia fost prima țară în care AFI Europe a început să activeze, în afara Israelului. Dezvoltatorul activează în zona centrală a Europei de aproape 22 de ani unde a acoperit deja toate segmentele.

Cu toate acestea, în Cehia, AFI Europe s-a dezvoltat mai mult pe segmentul rezidențial, spre deosebire de România, unde s-a axat mai mult pe dezvoltarea unor centre comerciale. În Cehia, dezvoltatorul a construit două mall-uri, unul în afara capitalei și celălalt în Praga, (proiect finalizat în 2016, dar vândut, ulterior în 2014).

Doron Klein, CEO-ul AFI Europe spune că în prezent Cehia este cea mai dezvoltată piață regiune în sectorul de real-estate, însă amintește și de faptul că România s-a dezvoltat considerabil în ultimii ani și că ar putea ajunge din urmă Cehia, însă doar dacă vor exista mai mulți investitori străini interesați.

 

 

 

 

 

Află mai multe despre proiectele AFI Europe în următoarele ediții tipărite ale revistei Forbes România. 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii