FacebookTwitterLinkedIn

Acesta devine cel mai mare centru medical Affidea din Cluj și, în urma investiției, își extinde gama de servicii oferite, intrând și pe segmentul consultațiilor.

„Grupul Affidea deține în acest moment un hub medical – un portofoliu de 3 clinici ultraperformante în Municipiul Cluj – Napoca, localizate în același areal, în zona centrală a orașului, ce însumează o investiție totală de peste 10 milioane de euro la nivel local. Prin modernizarea și extinderea noului centru ne consolidăm poziția de lider pe segmentul de imagistică, răspunzând în același timp nevoilor de servicii medicale private din zonă prin dezvoltarea segmentelor de consultații și analize de laborator,” declară Răzvan Predica, Country Manager, Affidea România.

Aproape 50% din totalul investiției de la Centrul Affidea Hiperdia este reprezentat de achiziția de echipamente medicale de ultimă generație (produse de General Electric sau Siemens) astfel încât acesta devine cea mai mare clinică specializată în imagistică medicală din municipiul Cluj-Napoca, acoperind servicii precum precum CT (computer tomograf), RMN (rezonanță magnetică),  ecografie – inclusiv ecografie cardiovasculară și X-Ray – radiologie convențională. Pe segmentul testelor de laborator, aici se vor putea efectua teste de biochimie, hematologie, imunologie sau microbiologie.

„Sănătatea pacienților este prioritatea noastră, motiv pentru care continuăm să investim permanent atât în tehnologie, în echipamente medicale de ultimă generație, pentru a crea un mediu favorabil atragerii celor mai buni specialiști din țară care să lucreze în clinicile noastre,” adaugă oficialul  Affidea | Hiperdia România. La noul Centru Hiperdia – parte a Grupului Affidea din Cluj lucrează 50 medici specialiști, reprezentând elita medicală a județului Cluj.

În anul 2019, Grupul Affidea a achiziționat toate centrele Hiperdia, inclusiv  pe cel din Cluj.