Cautare
, Contributor

I am a Breaking News Editor at Forbes Romania, with a focus on covering important Real Estate and Economic news. Have a news tip? DMs are open on Instagram @andreea__gutu or drop me an email at andree...

Summer Plans 2021 |
|

Affan Yildirim, Director General Anchor Group: “Pregătim în această perioadă lansarea unui nou proiect premium amplasat în zona centrală a Bucureștiului”

Dacă în alte veri tema principală de discuții din comunitatea de business viza rutina și destinațiile de vacanță, de această dată, Forbes România i-a provocat pe cei mai cunoscuți jucători din mediul de afaceri local să răspundă unui scurt chestionar, într-un context special, în care vara lui 2021 ar trebui să reprezinte o așteptată revenire la (noua) normalitate.
Affan Yildirim

Vacanță pentru business

Anchor Grup este unul dintre cei mai puternici dezvoltatori imobiliari de pe piața locală, cu o experiență de peste două decenii în România, perioadă în care investițiile totale ale companiei au depășit 500 de milioane de euro. Portofoliul nostru include proiecte pe trei segmente de business: retail, office, rezidențial. În niciunul dintre aceste cazuri, nu putem vorbi de vacanță, cu atât mai mult anul acesta, când provocările sunt într-o continuă dinamică.

Pentru businessul de retail (Plaza România și București Mall – Vitan), perioada de vară echivalează cu proiecte speciale dedicate campaniilor de reduceri de sezon, proiecte culturale, expoziții educative pentru copii, acțiuni care să atragă trafic în centrele noastre comerciale.

În ceea ce privește segmentul rezidențial, pregătim în această perioadă lansarea unui nou proiect premium, Select Residences, amplasat în zona centrală a Bucureștiului, în imediata apropiere a InCity Residences și București Mall – Vitan.

Îngrijorări

Sănătatea colegilor, a clienților, a partenerilor și a chiriașilor noștri este prioritatea noastră în acest an, așa cum a fost și în 2020. Suntem prevăzători și continuăm să avem grijă unii de alții, astfel încât, la final, să fim cu toții bine. Am făcut anul trecut tot ce ne-a stat în putință pentru a traversa cât mai ușor perioada plină de provocări, de aceea am implementat în toate clădirile noastre, de la retail la office și rezidențial, măsuri adiționale de protecție față de cele reglementate și solicitate de autorități. Păstrăm aceste măsuri și pe parcursul anului 2021 și le vom menține atât timp cât va fi necesar.

Planuri de business

Așa cum am precizat mai sus, sănătatea angajaților, clienților, partenerilor și chiriașilor noștri este pe primul loc în planurile noastre. Urmează asigurarea continuității business-ului nostru și al partenerilor noștri. Colaborăm cu unii dintre aceștia de peste două decenii, ne-am maturizat și am crescut împreună și suntem siguri că vom depăși cu bine, cu toții, și criza sanitară.

În 2021, focusul nostru este și segmentul rezidențial, întrucât vom lansa în curând, un nou proiect premium de locuințe, în București. Select Residences este situat într-o zonă centrală și va include 343 de apartamente – studiouri, apartamente de două, respectiv trei camere, precum și duplexuri – aflate în trei imobile. Apartamentele au suprafețe utile cuprinse între 46 și 177 mp, la care se adaugă terase generoase de până la 37 mp.

Lansăm acest proiect în contextul în care piața rezidențială este în acest moment cel mai activ segment al industriei locale de real-estate, iar sectorul construcțiilor a cunoscut și el o creștere importantă în ultimul an. Pandemia a modificat preferințele cumpărătorilor români, pentru care o locuință confortabilă și spațioasă a devenit o prioritate. Proiectele rezidențiale dezvoltate anterior de noi – InCity Residences (500 de apartamente) și Pallady Towers (200 de apartamente) – au fost finalizate cu succes și vândute integral. Ținând cont că succesul InCity Residences a fost determinat și de apropierea sa de București Mall – Vitan, am ales să dezvoltăm în continuare această zonă, care se bucură de un mare potențial.

De asemenea, implicarea în cadrul  comunităților din care face parte, prin parteneriate solide, pe termen lung, au reprezentat și sunt în continuare o constantă în strategia de business a Anchor Grup. Vom continua să promovăm și să susținem designeri și artiști români, să organizăm evenimente culturale și workshop-uri educative pe teme importante pentru societate, cum ar fi ecologia ori sănătatea.

Vacanță în țară sau străinătate

Dacă în 2020 ne-am focusat pe a asigura continuitatea business-ului, în perioada următoare suntem preocupați să reluăm creșterea sustenabilă a celor trei linii de business din portofoliul nostru.

Așadar, ne concentrăm în prezent pe proiectele pe care le avem în desfășurare și dezvoltarea lor, iar eu, personal, deocamdată, nu mă pot gândi la vacanță. Însă voi încerca să valorific la maximum weekendurile pentru a (re)descoperi țara care m-a adoptat și pe care o îndrăgesc foarte mult – România.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii