Cautare
, Contributor

Internet |
|

Afacerile Ymens au crescut cu 40% anul trecut

Bogdan_Padiu_-_tableta.jpg
Compania de cloud și servicii Ymens, parte a grupului Teamnet, și-a crescut afacerile cu 40% anul trecut, potrivit estimărilor lui Bogdan Padiu, CEO și acționar majoritar al grupului.

În 2012, Ymens înregistra o cifra de afaceri de 1,44 milioane de euro.

,,Anul trecut numărul de clienți a crescut cu 50%, majoritatea provenind din zone precum retail, distribuție și servicii”, a mai declarat Bogdan Padiu. Totodată, șeful Teamnet spune că în acest an compania Ymens are un buget de investiții de circa un milion de euro, iar aceste investiții se vor îndrepta către dezvoltarea platformei Ymens, servicii de consultanță și suport, creșterea echipei și pregătirea angajaților.

Vezi cum a intrat în afaceri și ce planuri de business are șeful grupului Teamnet, Bogdan Padiu

Grupul Teamnet este format din patru firme: integratorul de servicii IT – Teamnet, compania de software medical – Teamnet Dedalus, cea de automatizări – Teamnet Engineering şi  firma de cloud – Ymens, cu sediile la Bucureşti, Iaşi, Galaţi, Bistriţa şi în cele patru locaţii din afara ţării. Cifra de afaceri a grupului a fost în 2012 de 53 milioane de euro, ceea ce reprezintă o creştere de 630% în ultimii cinci ani. În 2013, afacerile au depășit 60 de milioane de euro, potrivit estimărilor din piață. În prezent, cea mai mare pondere în cifra de afaceri a grupului o are Teamnet.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii