Cautare
, Contributor

Industrie |
|

Afacerile Wim Bosman România au crescut cu 20% anul trecut

Compania de logistică şi transporturi Wim Bosman România, parte a grupului neozeelandez Mainfreight, a încheiat anul 2014 cu afaceri de 58,8 milioane lei, în creştere cu 20% faţă de 2013 şi un profit în de 1,1 milioane lei, la același nivel cu anul precedent.
wim bosman

Rezultatele pozitive obţinute anul trecut s-au datorat în primul rând serviciilor logistice integrate 3PL+ de depozitare, transport şi distribuţie, dar şi investiţiilor de peste 500.000 de euro direcţionate în spaţii de depozitare, mijloace de transport şi utilaje de manipulare, conform oficialilor companiei.

Compania a numărat în 2014 peste 500 de clienţi activi, majoritatea provenind din retail electronice – electrocasnice, FMCG, automotive şi oil & gas.

Pentru 2015 Wim Bosman România a bugetat investiţii de 500.000 de euro la care se adaugă posibilitatea suplimentării planului investiţional până la o valoare finală de 1,2 milioane euro. Investiţiile vor fi concentrate în dezvoltarea şi adaptarea serviciilor existente, în suplimentarea capacităţii de depozitare, precum şi în creşterea flotei.

Printre obiectivele companiei în anul curent se numără o nouă creştere a afacerilor de până la 12%, precum şi creştere din punct de vedere a volumelor, creştere susţinută de investiţiile realizate şi de identificarea şi finalizarea de noi proiecte, mai anunță compania.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii