FacebookTwitterLinkedIn

În aceeași perioadă, compania și-a dublat numărul angajaților, iar pentru anul curent compania plănuiește să ajungă la o echipă formată din 20 de angajați.

„Anul 2015 a fost unul important pentru noi deoarece pe lângă atingerea obiectivelor de business stabilite, ne-am extins activitatea în afara Bucureștiului, mai exact în județul Prahova”, a declarat Adrian Dragnea, fondator și director general Pure Clean. „În 2016 dorim să continuăm strategia de extindere în orașe precum Pitești, Constanța și Brașov”, a adăugat acesta.

În al treilea an de activitate, compania Pure Clean a ajuns să realizeze în 2015 peste 21 de lucrări săptămânal în domeniul rezidențial și să încheie 16 abonamente pentru companii. În 2016, obiectivul este ca numărul de lucrări săptămânale să ajungă la 28 pentru persoane fizice și 25 contracte cu persoanele juridice.

„Fiind într-o fază de dezvoltare, cele aproximativ 25 de procente din cifra de afaceri care reprezintă profit le reinvestim astfel încât să susținem creșterea eficientă și sănătoasă a companiei”, a mai spus Adrian Dragnea.

În total, în anul 2015 echipa Pure Clean a curățat peste 200.000 de metri pătrați de spații la lucrări în case, birouri, târguri, expoziții sau conferințe, iar în 2016 planul este să ajungă la 280.000 de metri pătrați.