FacebookTwitterLinkedIn

Compania estimează afaceri de 2 milioane de euro până la filene anului.

Creșterea se datorează proiectelor dezvoltate alături de jucători importanți din Europa Centrală și de Est și a vânzării propriei platforme Softelligence EBS.

Exportul de software reprezintă aproximativ 30% din cifra de afaceri Softelligence pentru primele luni ale acestui an.

Țările în care Softelligence a activat până în prezent sunt Marea Britanie, Suedia, Germania și Austria.

Creșterea alertă a Softelligence vine și în contextul în care companiile românești de software și servicii IT au înregistrat venituri cu 13% mai mari în 2014 față de 2013, conform Studiului „Romanian Software and IT Services Industry”, făcut public în luna iunie 2015 de către ANIS – Asociația Patronală a Industriei de Software și Servicii și realizat de către PAC – Pierre Audoin Consultants.

În următoarele luni, Softelligence vizează extinderea în piețele internaționale deja cunoscute, alături de livrarea unui model complex de servicii Software Enterprise.

„Atât cele mai recente studii, cât și interacțiunea directă cu jucători importanți din varii domeni, ne arată încă o dată orientarea puternică spre soluții enterprise performante, dublate de adopția celor mai noi tehnologii și tendințe din piață: Mobility, Cloud computing, Big Data și rețelele de socializare”, a declarat Teodor Blidăruș, Managing Partner Softelligence și Vicepreședinte ANIS România.