Cautare
, Contributor

Sănătate |
|

Afacerile Sanador, în creștere cu 62%

Sanador.jpg
Operatorul privat de servicii medicale Sanador va încheia acest an cu afaceri totale de 26 de milioane de euro, în creștere cu peste 62 % față de anul precedent. Avansul se datorează veniturilor în creștere generate de spitalul Sanador din București.

Cifra de afaceri a operatorului privat de servicii medicale Sanador va urca până la 26 de milioane de euro, până la sfârșitul acestui an, potrivit informațiilor oferite de companie pentru Forbes România, înregistrând astfel un avans de peste 62 % față de nivelul din 2011, de 16 milioane de euro.

„Spitalul a avut un an complet de funcționare față de 2011, când a funcționat doar șapte luni, și în plus gradul de ocupare al spitalului este pe un trend de creștere normal”, a explicat pentru Forbes România, Mădălina Buculei, director de vânzări în cadrul companiei Sanador.

Spitalul Sanador deschis în aprilie anul trecut în București are o suprafață totală de 18.000 de metri pătrați și o capacitate de 402 de paturi. Potrivit informațiilor publice oferite pe site-ul companiei, unitatea dispune de toate specialitățile medicale și chirurgicale și este singular, din acest punct de vedere, pe piața de profil din România.

Sanador a luat ființă în 2001, când a fost înființată prima policlinică cu același nume, situată pe Bulevardul Decebal, din București. Au urmat alte trei policlinici, în Pipera, Băneasa și Victoriei, iar în aprilie 2011 a fost deschis Spitalul cu același nume.Compania Sanador este controlată de soții Andronescu, prezenți în Topul Forbes 500 Miliardari- ediția 2012 pe locul 165, cu o avere de 27-28 milioane de euro, în creștere față de anul precedent.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii