Cautare
, Contributor

Forbes.com

Servicii financiare |
|

Afacerile Safety Broker se apropie de 30 milioane euro

viorel_vasile,_managing_partner,_safety_broker.jpg
Compania de brokeraj în asigurări Safety Broker a intermediat în primele 9 luni din 2012 prime de asigurare de circa 23,5 milioane euro, cu aproximativ 50% mai mult decât în perioada corespondentă a anului precedent, depășind deja rezultatele financiare din întreg anul precedent.

Defalcat pe tipuri de asigurări, 62% din primele intermediate reprezintă polițe de răspundere civilă auto (RCA), 23% asigurări auto CASCO, în timp ce asigurările de locuințe constituie 9,2% din afacerile companiei. În prezent, Safety Broker este cel mai mare broker de asigurare independent cu capital local ce operează în România.

“Estimăm că, până la sfârsitul acestui an, vom intermedia prime de peste 30 milioane euro, depășind obiectivele pe care ni le-am stabilit la începutul exercițiului financiar. Rezultatele obținute ne permit să ne accelerăm și mai mult extinderea teritorială – obiectivul fiind ca, până la sfârșitul acestui an, să avem birouri în toate județele din România”, declară Viorel Vasile, Managing Partner al Safety Broker.

Compania dispune de una dintre cele mai dezvoltate rețele teritoriale de sucursale și agenții, fiind prezentă cu o echipă de peste 500 de specialiști. Dezvoltarea afacerilor Safety Broker a fost dublată și de întărirea echipei manageriale – prin atragerea constantă de specialiști, marcând astfel trecerea la o nouă etapă de dezvoltare a organizației.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii