Cautare
, Forbes Staff

Sănătate |
|

Afacerile MedLife au crescut cu 20% în primele 9 luni ale acestui an, până la 696 mil. lei

Operatorul de servicii medicale private MedLife, deținut de familia Marcu, încheie primele 9 luni din 2019 cu o cifră de afaceri pro-forma de 696 milioane lei, în creștere cu 20% față de aceeași perioadă a anului trecut.
 aboneaza-te
Spitalul de pediatrie MedLife

Potrivit reprezentanților companiei, clinicile și spitalele au avut cea mai mare dinamică, aceste segmente înregistrând în primele nouă luni o creștere de 30%, respectiv 20% față de aceeași perioadă a anului trecut, urmate de laboratoare si divizia corporate, cu procente de 13% și 9%. Grupul a înregistrat creșteri de vânzări și pe divizia farmaciilor, de 10%, și cea de stomatologie, de 36%, unde alături de Grupul Dent Estet deține locul de lider la nivel national.

“Primele 9 luni ale acestui an au fost foarte dinamice, înregistrând rezultate în linie cu estimările inițiale și semnificativ peste ritmul de creștere al pieței. În continuare am derulat un program intens de achiziții, anunțând deja 5 achiziții de la începutul anului și pregătindu-ne pentru alte tranzacții importante, pe care spearăm să le anunțăm până la finalul anului”, a declarat Mihai Marcu, Președintele și CEO al MedLife Grup.

În perioada următoare, MedLife vizează și deschiderea de noi unități proprii și proiectează, totodată, dezvoltarea a noi linii de business: “Ne pregătim să deschidem noi unități MedLife, facilitând astfel accesul la serviciile medicale unui număr și mai mare de români. De asemenea, investim în proiecte de amploare atât pe partea de tehnologie medicală, cât mai ales pe partea de digitalizare și online și credem că am ajuns în etapa în care este nevoie să ducem experiența românilor cu sistemul medical la un nou nivel. Complexitatea și amploarea actului medical a crescut foarte mult în MedLife și asta o arată numărul celor peste 25.000 de români care ne trec pragul zi de zi”, a adăugat Mihai Marcu.

 

Începând cu 2009, grupul MedLife a deschis sau a achiziționat peste 130 de unități medicale.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii