FacebookTwitterLinkedIn

“Anul acesta, am înregistrat o creștere de 20% a achizițiilor în rate în magazinele Lems”, a spus Alexandru Rizea, director comercial Lems.

De asemenea, Lems a deschis, săptămâna trecută, două noi magazine la Petroșani și Tecuci, cu o investiție cumulată de 2,3 milioane de lei și o suprafață totală de 2.300 metri pătrați.

“La Petroșani, am investit 1 milion de lei într-un showroom Lems de 800 mp, iar la Tecuci, 1,3 milioane de lei într-un magazin de 1.500 mp, iar planurile de extindere nu se opresc aici. Ne dorim să ajungem cât mai aproape de români și să atingem toate orașele importante din țară unde nu suntem încă prezenți”, a declarat Adrian Rizea.

Extinderea rețelei de magazine Lems în acest an, s-a produs, în principal, în Transilvania, unde au fost deschise trei magazine: Satu Mare, Petroșani si Baia Mare. În Moldova au fost deschise două magazine (Tecuci și Piatra Neamț), iar în Muntenia alte două unități, la Târgoviște si Moreni.

Anul acesta, am depășit numărul de magazine deschise în 2016. Am deschis 7 magazine, cu investiții totale de 6,2 milioane de lei  și am ajuns la un total de 75.000 mp de suprafață de retail în toată țara”, a adăugat Adrian Rizea.

Fabrica Lemet din Brebu a fost înființată în 1991. Începând cu anul 2005, compania Lemet dezvoltă brandul de magazine Lems pentru desfacerea produselor sale.

În prezent, pe platforma Lemet de la Brebu și în rețeaua Lems, activează peste 1600 de angajați, iar halele de producție și depozitare ale fabricii Lemet din Brebu, Câmpina, acoperă o suprafață totală de 41.000 mp. De pe porțile fabricii Lemet ies, anual, aproximativ 150.000 kituri de mobilier.

Foto: Adrian Rizea, director comercial Lems.