FacebookTwitterLinkedIn

Compania este mulțumită de acest nivel, în contextul unui an plin de investiții: implementarea  unui nou sistem de gestionare al afacerii – SAP, amenajarea unui nou showroom și trainingurile constante în echipa locală.

Am reușit, anul trecut, să livrăm 30.000 de comenzi, adică mai mult de 7.000 de articole diferite, cu ajutorul a peste 1.000 de parteneri fideli, o dovadă clară că Häfele este alegerea atât pentru zona rezidențială, cât și cea comercială. Pentru acest an vizăm deschiderea unui nou centru logistic în Timișoara, lansarea unui nou website, cu o platformă de preluare a comenzilor integrată, precum și traininguri de produs pentru clienții noștri în noul spațiu”, adaugă Rodica Popescu.

La începutul acestui an, compania a deschis primul său showroom din țara noastră, în care a investit 200.000 de euro și unde funcționează și sediul companiei.

Deschis în București, noul spațiu expozițional ocupă o suprafață totală de 150 de metri pătrați, fiind destinat atât profesioniștilor, producători de mobilier, designeri de interior, proiectanți și arhitecți, cât și consumatorilor.

Investiția totală în noul showroom este de aproximativ 200.000 euro și se referă la cele două zone ale spațiului: zona operațională, ne-expusă clienților care susține operațiunile zilnice ale echipei de vânzări, marketing și consultanță în domeniul accesoriilor de mobilier și feroneriei arhitecturale, și zona expozițională, unde se pot testa gamele proprii de produse, dar mai ales unde vizitatorii pot fi consiliați de specialiști în alegerea soluțiilor potrivite pentru proiectele lor”, a declarat Rodica Popescu, Managing Director al Häfele România.

Häfele România este una din cele 37 de subsidiare ale Häfele GmbH & Co KG Germania. Înființată în octombrie 2009, aceasta început cu un sediu în Timișoara și un punct de lucru în București.

Häfele este o companie internațională, condusă de membrii celei de-a treia generaţii a familiilor Häfele şi Thierer, cu sediul în Nagold (Germania). Fondată în 1923, în prezent serveşte industriei accesoriilor pentru mobilă, feroneriei arhitecturale şi a sistemelor electronice de control a accesului. Clienţii săi sunt din industria mobilei, producătorii de mobilier, distribuitorii de feronerie, arhitecţi şi designeri, din peste 150 de țări. Häfele dezvoltă și produce accesorii de feronerie și sisteme electronice de control al accesului în șase fabrici în Germania și Ungaria. În exercițiul financiar 2016, Grupul Häfele a realizat venituri de 1,31 miliarde de euro, cu peste 7.300 de angajați, în 37 de filiale și numeroase reprezentanţe în întreaga lume.