FacebookTwitterLinkedIn

Evoluția pozitivă a afacerilor Menatwork a fost determinată în principal de investițiile realizate în cele două decenii de activitate pe piața din România. Acestea au depășit 35 milioane de euro, iar cea mai mare parte a fost implementată în producție pentru achiziția de utilaje industriale și linii tehnologice automatizate, dar și către mărirea suprafeței depozitelor, creșterea parcului auto și dezvoltarea continuă de noi produse și servicii, se arată într-un comunicat al companiei.

,,Considerăm un real succes faptul că de la startul cu o societate, 5 angajați și o cifră de afaceri de 2 miliarde de lei, cât am înregistrat la finele anului 1994, după primul an de activitate, azi, după 20 de ani, am ajuns la 300 angajați, 11 firme membre ale grupului și afaceri consolidate de peste 44 de milioane de euro”, Luigi Caverni, proprietarul Grupului de firme Menatwork.

Cea mai mare pondere în business-ul grupului Menatwork este deținută de compania Galileo – importator și distribuitor de materiale pentru construcții, amenajări și finisaje de interior și exterior: edilitare, izolații, placări ceramice, șape, adezivi, obiecte sanitare, produse pentru curte, grădină, agricultura.

Menatwork deține și propria rețea comercială în București, Cluj Napoca, Craiova, Constanța și Bacău.