Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Sănătate |
|

Afacerile grupului de clinici Dent Estet au crescut cu 20% în 2015

Grupul de clinici Dent Estet a depășit cifra de afaceri de 5,5 milioane de euro, în creștere cu 20% față de anul precedent.
Dent Estet

Evoluția a fost cu preponderență generată de o creștere a numărului de pacienți. Dacă din cei 14.000 de pacienți care au fost tratați în anul 2015, aproximativ 8.000 au fos pacienți noi. Numărul acestora a crescut cu 14% în rândul adulților, comparativ cu 2014, ajungând în prezent la o cifră de 200 pacienți noi lunar. În rândul copiilor, afluxul pacienților a crescut 30%, la o medie lunară de 450 de pacienți noi, tratați în cele patru clinici pentru copii și adolescenți din București și Timișoara.

De asemenea, rezultatele au fost generate și de creșterea diviziilor clinicii. Astfel, implantologia și estetica dentară au generat 70% din venitul total al clinicilor pentru adulți, în timp ce ortodanția a înregistrat venituri de 80% în linia de business dedicată adolescenților.

DE CE NU FACE ROMÂNIA MAI MULȚI BANI DIN TURISMUL STOMATOLOGIC

„Obiectivul nostru este să continuăm evoluția ascendentă și în 2016 și să consolidăm programele de educare și de informare corectă, în rândul adulților și copiilor”, declară dr. Oana Taban, CEO și Fondator al grupului de clinici Dent Estet.

În 2016, compania va deschide noi clinici pentru adulți. Grupul de clinici estimează o investiție în valoare de 350.000 de euro în noul sediu, alocată în special achiziției de aparatură medicală și vizează o creștere organică ce va duce la depășirea valorii de 6 milioane de euro.

„Observ interesul românilor pentru tratamente dentare premium […]. De asemenea, preocuparea pentru estetica dentară este mai mult decât evidentă, iar un aspect extrem de important de menționat este că tot mai multe tratamente complexe, cum ar fi implanturile dentare, sunt acceptate în primul rând din raționamente estetice, și nu de funcționalitate”, mai spune dr. Oana Taban.

Grupul Dent Estet a fost înființată în 1999 și cuprinde șase clinici în București și una în Timișoara.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii