Cautare
, Contributor

Afaceri |
|

Afacerile Dent Estet au crescut cu 28% în trimestrul I din 2017, până la 2 mil. euro

Grupul de clinici de medicină dentară Dent Estet a înregistrat în primul trimestru al anului 2017 o cifră de afaceri de peste 2 milioane de euro, în creștere cu 28% față de perioada similară a anului trecut.
rsz_noua_clinica_dent_estet_1_bvd_aviatorilor

Creșterea cheltuielilor operaționale cu 22%, o rată mai mică decât creșterea veniturilor, a asigurat o creștere corespunzătoare a profitabilității grupului.

Potrivit reprezentanților Dent Estet, evoluția financiară pozitivă s-a datorat atât creșterii numărului de pacienți, cât și solicitărilor de tratamente complexe – protetica dentară și implantologia fiind specialitățile care au generat cele mai mari venituri pentru grup.

„Am început anul 2017 în forță, cu rezultate financiare excelente, chiar peste așteptările noastre. Dar cea mai mare bucurie vine din faptul că am lansat cu succes prima clinică de stomatologie complet digitală din România, cu scopul de a ne ține de promisiunea noastră cea mai importantă, aceea de a încerca întotdeauna să oferim servicii remarcabile pacienților noștri.

(…) Avem un plan interesant pe termen scurt și mediu, urmărind atât creșterea organică peste creșterea pieței, cât și dezvoltarea prin achiziții, a declarat Cristian Taban, Directorul Executiv al Grupului de clinici Dent Estet.

Numărul pacienților tratați în clinicile Grupului Dent Estet în această perioadă a crescut cu aproximativ 18% față de anul trecut. De asemenea, numărul medicilor a crescut cu aproximativ 8% față de aceeași perioadă a anului precedent.

Citește și: Medicover a ajuns la 11 unități în București, odată cu investiția de peste 500.000 euro, în cea mai nouă clinică

Pe lângă cele opt clinici stomatologice, începând cu luna iunie 2016, grupul deține și un laborator dentar complet digitalizat, Aspen. Laboratorul Aspen înregistrează o cifră de afaceri de 120.000 de euro în primul trimestru al acestui an.

În total peste 8.500 de pacienți noi au trecut pragul clinicilor Dent Estet în ultimul an. Grupul Dent Estet a înregistrat de la deschidere, până în prezent, peste 65.000 de pacienți, iar zilnic, clinicile stomatologice sunt vizitate, în medie, de 350 de pacienți.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii