Cautare
, Contributor

Scriu despre publicitate și media de 20 de ani. În 2013, am publicat cartea de interviuri „Primul an de publicitate”.

Media şi entertainment |
|

Afacerile BDR Associates au crescut în primul semestru al acestui an

BDR Associates Communication Group anunță o creștere de 25% a cifrei de afaceri, în primele 6 luni ale anului, în ceea ce privește serviciile de consultanță și de comunicare strategică, comparativ cu aceeași perioadă a anului 2013, informează un comunicate al companiei.
 aboneaza-te
catalina_stan.jpg

Veniturile BDR Associates au ajuns la peste 2.809.000 lei, fiind obținute din consultanță specializată oferită clienților din România și din străinătate.

În primul semestru al anului 2014, BDR Associates a câștigat o serie de licitații importante și şi-a extins portofoliul profesional cu încă 10 clienţi din sectorul privat şi instituţional. Printre exemplele reprezentative pentru România se numără Chep, KPS Diagnostics Laboratory Ungaria, Vaillant România, iar în Republica Moldova,  Ministerul Justiţiei, Finance in Motion GmbH & Banca Națională a Moldovei, USAID BRITE Program în Moldova și, respectiv Intercontinental Hotels, un client asistat în Georgia.

În ceea ce privește veniturile agenției în această perioadă, un procent semnificativ de aproximativ 40% a fost generat strict de consultanța în comunicare strategică, susținută de monitorizări, analiză și cercetare specializată, restul de 60 % fiind dat de alte servicii specializate, precum și de proiectele de public affairs.

Catalina Rousseau (foto), președinte și CEO la BDR Associates, a declarat: „Avem motive să ne bucurăm de cifrele realizate, dar moderat și cu prudență pentru ultimul trimestru al anului, având în vedere că este an electoral, ceea ce înseamnă expectativă la nivelul potențialilor investitori interesață de România, și stagnare pe alte segmente ale fenomenelor economice, care atrag nevoi de comunicare. Ne-au încântat două lucruri: veniturile înregistrate în prima parte a anului au reprezentat în majoritate tarife pentru consultanță și servicii, ceea ce pentru orice agenție de consultanță înseamnă recunoaștere profesională, iar cifra realizată ne-a permis o creștere a cheltuielilor cu personalul de peste 12%, comparativ cu anul precedent, cu alte cuvinte investiție în oameni”.

În 2013, BDR Associates a realizat o cifră de afaceri de 1,2 milioane de euro, în creștere cu 14,6% față de anul precedent, și a raportat un profit net de 62.500 euro, conform monitorizării „Forbes România”. În funcție de cifra de afaceri, agenția a  ocupat locul 10 în topul agențiilor de PR, realizat de „Forbes România” pentru anul 2013.

Vezi TOP 10 agenții de PR în 2013!

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii