FacebookTwitterLinkedIn

În primul semestru din 2012 vânzările companiei erau de 7,5 milioane lei.

Creşterea sectorului HoReCa este unul dintre factorii care au influenţat majorarea cifrei de afaceri. Ponderea sectorului HoReCa este de 30% din totalul vânzărilor din prima jumătate a anului, în creștere cu 10% față de anul trecut, restul de 70% fiind reprezentat de sectorul de retail.

„Premisele acestei creșteri au fost în primul rând investițiile masive din ultimii ani și creșterea prezenței noastre în HoReCa. Astfel acum avem pe rod toată suprafața de vie, avem calitatea dorită, dar producem şi cantităţi considerabile mai mari de vin DOC şi IG. Un rol important l-a avut și creșterea sectorului HoReCa și noua gamă de vinuri premium baricate care cuprinde cinci sortimente, toate grupate sub denumirea Domeniile Ostrov Reserve, pe care piața românească a început să le aprecieze din ce în ce mai mult.” declară Oana Belu, acţionar al companiei.

“Domeniile Ostrov” reprezintă brandul “umbrelă” sub care se comunică gamele de vinuri ale podgoriei Ostrov, care se întinde pe 1300 de hectare. Alături de podgoria de viţă de vie, compania mai deţine 500 de hectare de pomi fructiferi şi 200 de hectare de legume. Vinurile Domeniile Ostrov sunt listate în lanturile de magazine Metro, Real, Carrefour, Mega Image, Lidl, Cora și Kaufland.