FacebookTwitterLinkedIn

Cifra de afaceri a reţelei de sănătate REGINA MARIA a înregistrat în primul semestru al acestui an o creștere de 16%, în comparație cu aceeași perioadă a anului precedent. Astfel ea a atins valoarea de 27 de milioane de Euro, cifră de afaceri consolidată netă. Până la sfârșitul anului, operatorul estimează o creștere a afacerilor cu aproximativ  20%, ceea ce ar însemna să ajungă la 55 milioane de Euro.

Ritmul de creștere al Rețelei de sănătate REGINA MARIA este dublu față de creșterea înregistrată de piața serviciilor medicale private, care este de 8%. Obiectivul reţelei este de a atinge 20%  până la finalul anului (procentul cu care creştea şi în 2013), potrivit declaraţiilor lui Fady Chreih, director executiv Rețeaua de sănătate REGINA MARIA.

Rețeaua de sănătate va deschide până la finalul lunii noiembrie la Cluj cea de-a doua policlinică multidisciplinară, în urma unei investiţii de 400.000 de euro. Aceasta va avea o suprafață de 850 metri pătrați și va oferi acces la 15 specialități medicale, dispunând de laborator propriu, alături de noul Centru de Medicină Ocupațională și Centrul de Kinetoterapie și Recuperare Medicală. Policlinica va avea capacitatea de a asigura servicii de calitate pentru întreaga regiune.