Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Servicii financiare |
|

Aeroportul din Timişoara a încheiat un acord de finanțare cu Bancpost

Aeroportul Internaţional „Traian Vuia” din Timişoara, al treilea aeroport ca număr de pasageri şi al doilea din ţară din punct de vedere al dotărilor tehnice, a încheiat un acord de finanţare de trei ani cu Bancpost.
avion_vacanta_aeroport.jpg

Linia de finanţare este destinată acoperirii necesarului de capital de lucru al instituţiei.

„Parteneriatul cu Bancpost va sprijini activitatea curentă a aeroportului pentru următorii 3 ani, o perioadă de dezvoltare în care ne-am propus obiective ambiţioase precum diversificarea contractelor cu companiile aeriene, creşterea numărului de pasageri, deschiderea de noi rute, precum şi investiţii în infrastructură. Anul acesta avem în plan şi întocmirea documentaţiilor necesare pentru dezvoltarea transportului intermodal de marfă, precum şi extinderea halei cargo. Astfel, linia de finanţare contractată ne va permite continuitatea activităţii curente, optimizarea costurilor şi concentrarea pe implementarea strategiei de dezvoltare pentru a atinge cu succes obiectivele setate.” a declarat Iulian Daniel Idolu, Director General al Aeroportului Internaţional „Traian Vuia” din Timişoara.

Cu o istorie de peste 80 de ani, Aeroportul Internațional Timișoara – „Traian Vuia” este al treilea aeroport ca mărime din România și deservește o populație de circa 2,5 milioane de locuitori. Acesta operează prin intermediul a două terminale, cel intern, cu o capacitate de procesare de 700 de pasageri pe oră și trei porți de îmbarcare şi cel internaţional, cu o capacitate de procesare de 800 pasageri/oră și nouă porți de îmbarcare.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii