Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Transport |
|

Aeroportul Internaţional din Constanţa are un buget de investiții de 17,2 milioane de euro până în 2023

Aeroportul Internaţional Mihail Kogălniceanu din Constanţa derulează investiţii de 17,2 milioane de euro până în 2023, cea mai mare parte dintre acestea fiind începute în 2020, informează News.ro.
sporuri-angajati-mihail-kogalniceanu

Aeroportul din Constanța are cuprins în programul de investiţii şi un studiu de fezabilitate pentru un terminal de pasageri în valoare de 647.000 euro, care va arăta dacă este oportună construcţia unui nou terminal sau dacă va trebui valorificat cel existent, prin modernizări.

Bogdan Artagea, directorul general al aeroportului: „Aeroportul Internaţional Mihail Kogălniceanu Constanţa are un program de investiţii pe o perioadă de trei ani, începând din 2020. Investiţiile sunt aprobate printr-un memorandum, cu finanţare de la bugetul de stat. O parte din investiţii sunt direcţionate către proiectul ce priveşte amenajarea bandei pistei, proiect ce se va încheia în 2022 şi care are o valoare estimată la 8,5 milioane euro. Alte investiţii vizează o aplicaţie Soft Management pentru monitorizarea conformării cu cerinţele aplicabile, precum şi Modernizarea şi reabilitarea sistemului electroenergetic, totalizând o valoare de 4,2 milioane euro”, conform News.ro.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii