FacebookTwitterLinkedIn

Routes Asia 2015 se desfăşoară în perioada 15-17 martie, în China, la Kunming, capitala provinciei Yunnan. Acest eveniment major pentru aviaţia civilă internaţională reuneşte reprezentaţi ai celor mai importante 100 de companii aeriene din Asia, 200 de aeroporturi din întreaga lume, 900 de profesionişti şi experţi în aviaţia civilă şi industria aeroportuară, 30 de autorităţi pentru turism din China şi celelalte state ale Asiei.

Echipa CNAB a creat pentru acest eveniment un concept inedit şi modern de prezentare a Aeroportului Internaţional Henri Coandă Bucureşti (AIHCB), promovat de personaje exotice şi amuzante, precum „Contele Dracula” şi „vampiriţele” sale, standul AIHCB devenind una dintre cele mai căutate şi mai atractive standuri din cadrul Routes Asia 2015, potrivit companiei.

GALERIE FOTO. Cum arată standul României de la Routes Asia 2015

Prezenţa Aeroportului Internaţional Henri Coandă Bucureşti a devenit un punct de reper al evenimentului Routes Asia 2015, ceea ce a atras atenţia marilor companii aeriene din Asia, în special din China, deschizând noi posibilităţi de dialog cu reprezentanţii Companiei Naţionale Aeroporturi Bucureşti, în vederea lansării unor rute către Bucureşti, din China şi alte state ale Asiei.

Routes Asia 2015 este unul dintre evenimentele de importanţă majoră în domeniul aviatic, la care participă companiile aeriene din Asia, aeroporturi interesate de dezvoltarea numărului de conexiuni aeriene, precum şi companii de turism, experţi în aviaţie civilă şi analişti din industria aeroportuară.