FacebookTwitterLinkedIn

Noua aeronavă Airbus A320 îşi va începe operaţiunile pe 4 iulie şi va fi primul avion dotat cu sistemul Sharklet, de economisire a combustibilului, alocat bazei din Bucureşti.

Această a şaptea aeronavă Wizz Air din Bucureşti va opera 19 zboruri săptămânale suplimentare pe rutele deja existente. Cu 12 aeronave alocate celor patru baze româneşti, Wizz Air estimează să transporte peste 3.3 miliaone de pasageri în acest an, din care peste 1.8 milioane dintre aceştia să fie transportaţi doar de la aeroportul din Bucureşti.   

“Sunt încântat să anunţ această investiţie semnficativă în flota şi în creşterea locurilor de muncă de la baza noastră din Bucureşti. Prin alocarea unei noi aeronave Airbus A320 în Bucureşti, ne sporim angajamentul pentru piaţa din România, vom crea mai multe locuri de muncă şi vom  transporta în plus 300.000 se pasageri în primul an. Este un an an plin de veşti bune pentru cei care doresc să rezerve la tarife accesibile de încredere: Wizz Air a introdus noi rute din Bucureşti către Alghero, Geneva, Girona, Oslo, Tel Aviv şi Dubai şi acum creştem numărul de zboruri pe rutele deja existente. Wizz Air a reacţionat întotdeauna prompt la oportunităţile de creştere pe pieţele cheie şi ne vom asigura că România continuă să se bucure de legături aeriene excelente cu restul Europei. Ne sfătuim pasagerii din România să-şi rezerve vacanţa de vară la tarife accesibile pe wizzair.com”, a spus György Abrán, Chief Commercial Officerla Wizz Air.