Cautare
, Contributor

Servicii financiare |
|

Aegon a lansat o divizie dedicată investitorilor

Portret_SinzianaMaioreanu.jpg
Compania de asigurări Aegon a anunțat lansarea unei divizii dedicate investitorilor.

Principalul instrument de investiții distribuit prin această noua divizie este Aegon Privilege, o soluție care le oferă clienților acces la fonduri precum Franklin Templeton, Fidelity, Black Rock, Allianz, JP Morgan, Schroder sau Credit Suisse.

Această soluție se adresează clienților cu venituri medii și mari, care pot plasa prin intermediul Aegon Privilege sume pornind de la 5.000 de euro, în fonduri alese de către aceștia în funcție de profilul investițional al fiecăruia dintre ei.

,, Produsul le oferă clientilor noștri control complet asupra deciziei de investiție, acces online, în timp real, la informațiile legate de contract și evolutia acestuia, precum și transparență totală asupra costurilor asociate acestui produs”, a explicat Sînziana Maioreanu, CEO Aegon pentru România.

Noua divizie este activă în România de două luni și gestionează, până în prezent, un portofoliu de peste 50 de contracte.

La nivel mondial, diviziile de asigurari de viață din grupul Aegon au înregistrat vânzări de 520 milioane de euro la nivelul T2 2013, cu 21% mai mari față de perioada similară a anului trecut. În urma acestor rezultate, profitul înainte de impozitare al Aegon din T2 este de 478 milioane de euro, cu 5% mai mult decât în același trimestru al anului precedent.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii