Cautare
, Contributor

Scriu despre publicitate și media de 20 de ani. În 2013, am publicat cartea de interviuri „Primul an de publicitate”.

Media şi entertainment |
|

A+E Networks® UK, distribuitorul televiziunii History, a numit un nou director de distribuţie

Katarzyna_Jablonska_-_A+E_Network_UK.jpg
A+E Networks® UK, un joint venture între A+E Networks® şi BSkyB, a numit-o pe Katarzyna Jablonska în poziţia nou-creată de director de distribuţie. Ea este responsabilă pentru dezvoltarea reţelei în Marea Britanie, Europa Centrală şi de Est (inclusiv România), Africa de Sud, Benelux şi ţările nordice.

În plus, Katarzyna Jablonska se ocupă de creşterea portofoliului A+E Networks UK din aceste teritorii prin adăugarea de noi canale cu conţinut şi emisiuni, precum History, Crime & Investigation Network, BIO şi H2.

Jablonska lucrează sub coordonarea lui Bakori Davis, vice-președinte Commercial Operations A+E Networks UK. Referitor la noua numire, Bakori Davis a declarat: „Suntem încântaţi că doamna Katarzyna Jablonska se va alătura companiei în această poziţie. Ea va deţine o funcţie cheie în dezvoltarea strategiei de creştere a portofoliului nostru în regiune. Activitatea Katarzynei se va concentra pe obiective precum creşterea valorii brandurilor noastre, introducerea noilor noastre canale şi consolidarea relaţiilor cu partenerii noştri comerciali.”

Înainte de a se alături echipei A+E Networks UK, Jablonska a fost director comercial la Universal Global Networks, fiind resposabilă cu managementul fluxului veniturilor, organizarea lansării noilor canale şi dezvoltarea strategiilor de vânzări pe termen lung. Anterior, a lucrat ca director regional pentru Europa Centrală la Fox Channels International.

Katarzyna Jablonska a declarat: „Sunt foarte bucuroasă să intru în echipa A+E Networks UK într-un moment prielnic, când compania îşi continuă expansiunea pe plan internaţional. Portofoliul său unic are un extraordinar potenţial de creştere şi oferă unele dintre cele mai bune canale şi emisiuni de entertainment disponibile pe piaţă în acest moment”.

A+E Networks UK activează în 77 de ţări din Europa, Africa şi Orientul Mijlociu şi ajunge în peste 60 de milioane de locuinţe, cu conţinut tradus în 14 limbi.

Compania are în portofoliu canale tematice precum History, History HD, BIO, Crime & Investigation Network, Crime & Investigation Network HD şi H2.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii