Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Media şi entertainment |
|

A+E Networks anunță rebranding-ul global al televiziunii Crime + Investigation

A+E Networks a anunțat pe 13 februarie rebrandingul televiziunii Crime + Investigation (CI) ca o „rafinare a poziționării brandului, o actualizare a imaginii și o amplificare a strategiei de conținut la nivelul mai multor piețe, începând cu Marea Britanie”, informează Media Expres.
Crime + Investigation

Anunțul a fost făcut la începutul lunii februarie la nivel internațional de către Amanda Hill, Chief Marketing Office în cadrul A+E Networks.

Cu un format dedicat investigațiilor criminalistice, în noua formulă Crime + Investigation „va redefini genul, explorând dedesubturile fascinante ale psihologiei oamenilor – de la cele mai mari speranțe și aspirații personale, cele mai adânci temeri și cele mai întunecate dorințe”.

Vârful de lance al noului program constă în întoarcerea clasicului acestui gen, serialul criminalistic nominalizat la Emmy „Arhivele crimei”, cu o producție complet nouă, narată de reputatul actor și filantrop Danny Glover.

Ca parte a noii viziuni Crime + Investigation, televiziunea va difuza 250 ore noi de conținut, permițându-le telespectatorilor să facă o incursiune în exclusivitate în scene ale crimelor, laboratoare criminalistice, anchete ale poliției și procese la tribunal, permițându-le să se alăture detectivilor sau familiilor victimelor în căutarea adevărului.

Există 120.000 cazuri neelucidate în America, iar statisticile arată că doar 1% dintre ele vor fi soluționate vreodată. Dar pentru familiile victimelor, aceste cazuri neelucidate nu sunt niciodată rezolvate. Descoperirea adevărului necesită timp.

VEZI PROFILUL ȘI AUDIENȚELE DIGI24 – IANUARIE 2017

În noua serie „Arhivele crimei”, fiecare episod prezintă un caz aparte, imposibil de rezolvat pentru ani întregi, însă reaprins de un nou indiciu, adus la viață prin dramatizări cinematice și relatări incredibile ale detectivilor și ale apropiaților victimelor, trecute prin experiențe sfâșietoare.

În același timp, serialul evidențiază variile abordări ce au permis rezolvarea acestor cazuri de neelucidat. De la amintiri reprimate și martori care spun, în final, adevărul, până la implicarea social media și a celor mai noi metode tehnologice disponibile, indiciul care deschide soluționarea cazului este acela care aduce mult-așteptata liniște în rândul familiei și prietenilor victimei – totul sub ochii telespectatorului.

Din partea studioului Blumhouse Television (The Jinx), premiat cu Emmy si Peabody, alături de studioul independent de producție AMPLE, „Arhivele crimei” are premiera în Statele Unite pe 27 februarie 2017, urmând a fi ulterior lansat internațional, primul sezon conținând 10 episoade a câte o oră fiecare.

Născuți după gratii” – Un număr incredibil de 10.000 copii sunt născuți, anual, în penitenciarele din Statele Unite ale Americii. În majoritatea cazurilor, copiii sunt separați de mamele lor imediat după naștere. Cu toate acestea, copiii care își petrec primii doi ani din viață alături de părinții lor naturali sunt mult mai puțin predispuși să aibă probleme de natură infracțională.

La nivelul SUA, există 8 programe care le permit deținutelor însărcinate să își îngrijească copilul, seria CI urmărind îndeaproape un astfel de program. Primul sezon prezintă întrepătrunderea poveștilor unor femei din închisoarea din Indiana, fiecare dintre ele aflându-se într-o etapă diferită a programului, alături de bonele deținutelor și de personalul specializat care are grijă de viitorul acestor femei.

VEZI AUDIENȚELE LA Superbowl 2017

Din culisele scientologiei, cu Leah Remini” – Leah Remini a șocat lumea când a renunțat la scientologie după 34 ani. Acum, Leah își dezvăluie povestea ei șocantă într-un documentar de 6 episoade marca A+E Networks. Pe parcursul seriei, Leah îi ajută pe scientologi să părăsească biserica și le împărtășește oamenilor povestea ei dramatică și adesea dureroasă în ceea ce privește scientologie, religie la care a aderat la 9 ani și pe care a abandonat-o în 2013.

Monstrul din familia mea” – relatează poveștile vieților duble duse de unii dintre cei mai cunoscuți criminali în serie, pătrunzând în lumea acestora dintr-o perspectivă unică, rareori explorată anterior -membri ai familiilor ucigașilor și prieteni apropiați de-ai acestora dezvăluie realitățile incredibile din spatele aparențelor de normalitate afișate de acești criminali.

A+E Networks a lucrat în parteneriat cu agenția britanică Dixon Baxi pentru dezvoltarea strategiei, a designului și a noii identități a brandului.

CI se difuzeză în peste 50 milioane locații din peste 170 teritorii la nivel global și în peste 18 limbi. CI s-a lansat în România în septembrie 2013 și face parte din grila de programe a distribuitorilor de televiziune UPC, Telekom, RCS și Orange TV.

Televiziunile și programele din portofoliul A+E Networks ajung în peste 335 de milioane de locuințe din peste 200 de teritorii, cu conținut în 41 de limbi. A+E Networks reprezintă un joint-venture între Disney-ABC Television Group și Hearst Corporation.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii