Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Afaceri |
|

Advertorial: Sistemul all-in-one ASUS Vivo AiO V222. Viziune nelimitată, imagini uimitoare și un sunet superb pentru o experiență extraordinară!

ASUS Vivo AiO V222 dispune de o margine ultra-subțire, de doar 2mm, oferindu-ți imagini de calitate superioară, afișate pe întregul ecran și un raport ecran-carcasă incredibil, de 87%.
Vivo AIO_V222_Product Photo_Black_13_

Echipat cu procesoare Intel® Core™ de Generația 10, Vivo AiO V222 oferă performanțe fără efort pentru îndeplinirea foarte rapidă și ușoară a tuturor sarcinilor de utilizare zilnica! Vivo AiO V222 este soluția perfectă pentru orice sarcină de utilizare de zi cu zi, de la navigarea pe internet la urmărirea de clipuri video sau verificarea mesajelor email.

Afișajul wide de 21.5 inci, cu un aspect extraordinar, include tehnologie de vizualizare sub unghiuri largi, făcându-l soluția perfectă pentru partajarea de fotografii sau clipuri video cu prietenii și familia, indiferent de unghiul din care aceștia urmăresc ecranul. Oferind și o rezoluție Full HD (1920 x 1080), acesta îți permite să te bucuri de jocuri și filme la un nivel extraordinar al detaliilor, cu culori și nivel de contrast extraordinare.

Pentru a îți putea oferi o experiență multimedia deosebit de realistă, Vivo AiO V222 a fost echipat cu un sistem audio deosebit de puternic. Cele doua difuzoare stereo integrate, de înaltă calitate, pot oferi un sunet de 6W pur și bogat, și beneficiază de un sistem bass-reflex avansat, ce generează un bass cursiv și puternic, și un sunet clar pe care trebuie să-l asculți tu însuți pentru a putea crede că este într-adevar real. Tehnologia exclusivă ASUS SonicMaster îi oferă modelului Vivo AiO V222 o calitate audio mai bună ca niciodată. SonicMaster combină elemente compomente hardware audio foarte puternice și software atent optimizat pentru a oferi o calitate sonoră superioară oricarui alt sistem PC similar.

Fie că lucrezi sau studiezi de acasă,   camera web integrată 720p HD va fi aliatul tău de nădejde. Sistemul utilizează un microfon digital avansat pentru a filtra intr-o manieră inteligentă toate zgomotele de fundal.

Vivo AiO V222 dispune de un suport integrat simplu, dar foarte elegant, sculptat dintr-o singură bucată de aluminiu. O balama perfect echilibrată menține o poziție fixă a ecranului, permițând în același timp înclinarea acestuia pentru a permite să te bucuri de cele mai confortabile unghiuri de vizualizare.

Vivo AiO V222 dispune de patru interfețe USB 3.1 Gen 1 Tip-A montate pe partea din spate ce oferă viteze de transfer de date foarte ridicate, de până la 10x mai rapide decât USB 2.0. Și pentru un plus de versatilitate, sistemul mai este, de asemenea, dotat cu o interfață USB 2.0 și un conector audio aflate într-o poziție foarte accesibilă, pe marginea inferioară a ecranului. Interfața Wi-Fi ultra-rapidă 802.11ac îți permite să conectezi sistemul Vivo AiO V222 la orice rețea wireless la cele mai bune viteze posibile, și cu mai puține interferențe.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii