Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Imobiliare |
|

Advertorial: Daniel Pițurlea anunță o nouă investiție de 70 milioane de euro

Daniel Pițurlea anunță investiția a 70 de milioane de euro într-un nou proiect, Arbo Residence Mogoșoaia. Omul de afaceri care a dezvoltat ansamblul rezidențial Orhideea Gardens a demarat la începutul acestei luni lucrările pentru Arbo Residence, amplasat pe o suprafață de 6 hectare.
Daniel Piturlea picture

„Arbo Residence era pasul natural pe care urma să îl facem, deoarece am reușit să ne câștigăm credibilitatea pe piața imobiliară, iar proiectele precum Orhideea Gardens sunt dovada că realizăm construcții de calitate care sunt achiziționate în scurt timp după lansarea acestora pe piața de real estate”, a declarat Daniel Pițurlea.

Omul de afaceri deține și compania de construcții Concelex, cu o experiență de peste 28 de ani în domeniul construcțiilor și cu peste 1.200 de proiecte finalizate cu succes. Compania are ca activitate principală lucrările de construcții civile și industriale realizate atât în România, cât și internațional, în țări precum Germania, Austria și Iraq.  Printre proiectele Concelex ce pot fi găsite atât pe plan local, cât și național, se numără hoteluri, mall-uri (Vivo Constanta), supermarketuri (Billa), construcții cu caracter social-cultural (școli, case de odihnă, centre de incluziune socială), clădiri de birouri, dar și clădiri rezidențiale precum Orhideea Gardens care se poziționează în categoria high level. Aceasta este și poziționarea noului complex rezidențial Arbo Residence Mogoșoaia.

Apartamentele fac parte din categoria premium, acesta fiind și publicul vizat, și se concentrează pe integrarea sistemelor inteligente prin tehnologie cu ajutorul conceptului de Smart Housing. Arbo Residence prezintă un design futurist care include spații exterioare precum terase cu o estetică minimalistă și tematică naturală.

Obiectivul în 2018 este vânzarea a cel puțin 50 de apartamente din totalul celor 300 de imobile din prima fază de construcție. În cadrul complexului vor exista numeroase facilități care includ un supermarket, spălătorie, grădiniță, farmacie, restaurante, agenții bancare, mai multe spații verzi și de joacă pentru copii.

Planificăm o investiție de aproximativ 70 de milioane de euro în proiectul Arbo Residence Mogoșoaia, alături de partenerul, Cristian Erbașu, doar pentru acest an am alocat 20 de milioane de euro. Avem obiective care presupun expansiune pe toate palierele – locuințe finalizate, o dezvoltare generală a zonei și mai multe contracte încheiate. Proiectul nostru este în spectrul unui lifestyle dezirabil, din acest motiv am analizat foarte bine piața imobiliară în afară și am integrat ceea ce pe piața din România lipsea, cum ar fi calitatea materialelor dar și integrarea soluțiilor moderne, precum includerea tehnologiei inteligente în structura clădirilor”, a declarat Daniel Pițurlea.

Terenul proiectului este unul special stabilit pentru a avea acces către centrul Bucureștiului, dar se adresează și celor care călătoresc mult, aeroportul fiind în apropiere. Acesta are o suprafață de 6 hectare și se află în zona de Nord-Vest a Bucureștiului. Arbo Residence se poziționează la 600 de metri în raport cu Primăria Mogoșoaia și la mai puțin de 2 km de Palatul Mogoșoaia.

Prețurile de vânzare ale locuințelor din Arbo Residence Mogoșoaia pornesc de la 42.500 de euro + TVA pentru un studio cu o suprafață construită de 50 de metri pătrați, iar spre exemplu pentru un apartament cu două camere și o suprafață de 70 de metri pătrați, bugetul alocat este de 64.000 de euro + TVA.  Apartamentele cu trei camere implică un buget de peste 82.000 de euro, în timp ce un apartament de tip duplex, cu o suprafață construită de 170 de metri pătrați, are un preț de 115.000 de euro + TVA.

În cadrul primei faze de construcții din cadrul Arbo Residence Mogoșoaia se vor construi circa 300 de apartamente care vor fi recepționate în decembrie 2019, iar comunitatea din cadrul proiectului va număra aproximativ 2.500 de locuitori.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii