Cautare
, Contributor

500 miliardari |
|

Adriana şi Mircea Cirţ

Avere: 9-10 milioane de euro Reşedinţa: Maramureş Domeniu: Auto

Mircea şi Adriana Cirţ din Baia Mare sunt proprietarii companiei de distribuţie de piese auto ATP Exodus. Firma, dealer Mercedes-Benz în Baia Mare şi Bistriţa, a fost deschisă în urmă cu 14 ani şi are în prezent aproximativ 30 de filiale la nivel naţional. Importatorul de piese auto a investit în 2008 aproximativ 20 de milioane de euro în inaugurarea unui centru de vânzare şi service Mercedes-Benz în Baia Mare. Complexul este amplasat pe un teren de aproximativ 45.000 de metri pătraţi.

În acelaşi an, Mircea şi Adriana Cirţ au deschis şi centrul de vânzări şi service din Bistriţa. Anul acesta, familia Cirţ a devenit dealer în Baia Mare şi pentru autoturismele Mazda. ATP Exodus este cel de-al 13-lea dealer Mazda din România şi se va ocupa de extinderea reţelei în zona de nord şi nord-vest. Acesta este cel de-al 16-lea showroom Mazda.

Unitatea are o suprafaţă de 350 de metri pătraţi. Compania ATP Exodus se ocupă şi de distribuţia de piese de schimb pentru camioane de producţie vest-europeană (Mercedes, MAN, Iveco, Volvo, DAF, Renault, Scania), precum şi o gamă de echipamente pentru atelierele service.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii