Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Reinventarea României |
|

Adriana Olaru, Owner Lulu’s Cake: „Afacerea Lulu’s Cake s-a născut în timpul ședințelor din cadrul corporațiilor unde lucram”

Adriana Olariu, ownerul Lulu's Cake este un alt fost corporatist care a simțit că trebuie să-și aducă aportul ca antreprenor în industria dulciurilor de pe piața autohtonă.
Adriana Olaru - Lulu

Ideea înființării business-ului Lulu’s Cake a survenit exact în timpul ședințelor realizate în cadrul corporațiilor în care Adriana Olariu lucra.

„În cadrul ședințelor la care participam apărea repetitiv o dilemă: ce le servim vizitatorilor noștri străini – croissanturi sau foietajuri? Și la un moment dat, m-am tot gândit de ce să nu-i întâmpinăm cu gustări autentice, cu dulciurile de odinioare, tradiționale cu care am crescut. Cu dulciurile autentice realizate din ingrediente simple, dar acel gust de neuitat”, a povestit Adriana Olaru, Owner Lulu’s Cake în cadrul emisiunii reINVENTAREA României.

Așa a apărut, în mai 2014 Lulu’s Cake, un business cu laborator propriu care reproducea prăjiturile de casă făcute odinioară. Afacerea a fost „pusă pe picioare” prin intermediul programului Start-Up Nation.

„Finanțarea primită prin intermediul programului ne-a dat curajul să punem în practică acest vis. Iar faptul că am lucrat înainte de a deveni antreprenor în corporații m-a ajutat foarte mult. Am înțeles că e foarte important să activezi după un plan, după o strategie, pentru că altfel nu poți funcționa”, a explicat Adriana Olariu, care a punctat faptul că cel mai important pion pentru ca un business să se dezvolte sănătos este echipa. În opinia Adrianei Olariu, o echipă bună oferă valoare afacerii.

Referitor la efectele pe care le-a adus această criză sanitară pe care o traversăm, ownerul Lulu’s Cake a ținut să precizeze că într-un astfel de context, o afacere poate traversa perioada dificilă doar dacă atât antreprenorul cât și întreaga lui echipă se adaptează rapid situației de facto.

„Această pandemie ne-a afectat pe toți și cifrele noastre sunt în scădere față de planurile inițiale pe care le proiectaserăm înainte de declanșarea acestei pandemii. Sunt însă bucuroasă că luna trecută am depășit cifrele realizate în aceeași perioadă a anului trecut. Este adevărat că suntem abia la jumătatea drumului pe care ni-l propusesem pentru 2020, dar ne aflăm pe calea cea bună și o să continuăm așa”, a conchis Adriana Olariu în cadrul emisiunii reINVENTAREA României.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii