Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Lideri |
|

Adrian Zuckerman: „Vom lucra toţi la un plan ca să fie o şosea şi o cale ferată care să unească Iaşiul cu autostrada care se va face între Constanţa şi Gdansk”

Ambasadorul SUA la Bucureşti, Adrian Zuckerman, a declarat ieri, la Iaşi, că este nevoie, în primul rând, de infrastructură de transport pentru a-i convinge pe investitorii americani să dezvolte afaceri în zona Moldovei, informează Radio România Actualități.
ambassador-adrian-zuckerman

Iaşiul ar urma să fie legat rutier şi feroviar de autostrada şi calea ferată care se vor construi cu sprijin american între Constanţa şi Oraşul Gdansk din Polonia.

Adrian Zuckerman: „Am promis la Iaşi că vom lucra toţi la un plan ca să fie o şosea şi o cale ferată care să unească Iaşiul cu autostrada care se va face între Constanţa şi Gdansk. Iaşiul trebuie să fie nu doar un centru cultural, ci un centru economic important în regiune. Trebuie să fie şi mai multe firme americane la Iaşi şi vom lucra cu primarul şi cu şeful Consiliului Judeţean să aducem mai multe companii americane la Iaşi. Iaşiul nu este în competiţie cu Bucureştiul, ci cu Berlin, Roma, Madrid şi alte oraşe mari ale Europei. Pentru ca Iaşiul să aibă succes trebuie să aibă infrastructură, adică şosele, căi ferate şi aeroport. Am promis că noi vom ajuta pentru a dezvolta toate aceste lucruri.“

 

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii