Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Lideri |
|

UPDATE Tudose a acceptat demisia lui Țuțuianu. Adrian Țuțuianu, ministrul Apărării, și-a pus demisia pe biroul premierului Mihai Tudose

Ministrul Apărării Adrian Ţuţuianu a declarat, luni, după o întâlnire cu prim-ministrul Mihai Tudose pe tema salariilor militarilor, că şi-a lăsat demisia pe masa acestuia, informează NEWS.RO.
adrian tutianu

UPDATE: Premierul Mihai Tudose a acceptat demisia lui Adrian Tuțuianu din funcția de ministru al Apărării Naționale. Demisia a fost trimisă la Palatul Cotroceni.

text inițial

Ţuţuianu a precizat că premierul i-a reproşat că a greşit în comunicarea cu el, pentru că nu l-a informat cu privire la situaţie, dar şi în comunicarea cu presa.

Adrian Țuțuianu: „I-am spus că dacă demisia mea este o soluţie care repară lucrurile, eu sunt un om serios”.

El a susţinut că există banii necesari pentru plata salariilor şi că va fi respectat calendarul anunţat.

Premierul Mihai Tudose i-a convocat de urgenţă, marţi, la Palatul Victoria, pe ministrul Apărării, Adrian Ţuţuianu, şi pe cel al Finanţelor, Ionuţ Mişa, pentru a cere explicaţii legate de comunicatul dat de MApN privind plata eşalonată a salariilor militarilor

Ministerul Apărării Naţionale (MApN) a anunţat, marţi, că salariile angajaţilor se vor plăti eşalonat în această lună, având în vedere că nu s-a făcut rectificarea bugetară. Soldele şi salariile nete, fără contribuţii şi impozit, vor fi achitate în data de 15 septembrie, iar banii de chirii, normă de hrană şi alte drepturi salariale vor fi acordaţi „în jurul datei de 25 septembrie, după rectificarea bugetară”.

VEZI COMUNICATUL MApN!

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii