Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Media şi entertainment |
|

Adrian Sârbu și Sorin Roșca Stănescu, audiați la DIICOT într-un dosar de fraude bancare

Adrian Sârbu (foto) și fostul senator PNL Sorin Roșca Stănescu au fost aduși vineri la sediul DIICOT pentru a fi audiați într-un dosar de fraude bancare, în care sunt suspectați de înșelăciune și spălare de bani, informează AGERPRES.
adrian-sarbu-1.jpg

Potrivit procurorilor DIICOT, prejudiciul reținut în sarcina lui Adrian Sârbu este de 4 milioane de euro, iar în cazul lui Sorin Roșca Stănescu prejudiciul este de 3 milioane de euro. Cei doi ar fi luat credite folosind acte false. Creditele ar fi fost luate de la BRD în 2008. Creditele ar fi fost luate în aceeași zi în care au depus actele, având sprijinul lui Sorin Popa, fost vicepreședinte al BRD.

VEZI AVEREA LUI ADRIAN SÂRBU ÎN TOP 500 MILIARDARI FORBES!

Audierea celor doi are loc într-un dosar legat de alt dosar mai vechi, trimis în instanță în octombrie 2013, și în care sunt judecați oameni de afaceri și bancheri, printre care se află și Marius Locic, pentru o fraudă de 85 milioane de euro cu credite imobiliare de la BRD.

În prezent, Adrian Sârbu este arestat într-un alt dosar, respectiv cel de evaziune fiscală de la Mediafax, iar Sorin Roșca Stănescu se află în penitenciar, el fiind condamnat în dosarul „Rompetrol”.

La ora 11:00, Adrian Sârbu a plecat deja de la sediul DIICOT fără să facă vreo declarație.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii