Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Reinventarea României |
|

Adrian Paraschiv, Country Manager România Photomate: „A trebuit să reinventez tot ceea ce am învățat în 30 de ani”

„Reinventare” – a fost cuvântul de ordine care a tronat în această perioadă dificilă și business-ul pe care-l reprezintă Adrian Paraschiv. Country Manager România Photomate a povestit într-o nouă ediție a emisiunii reINVENTAREA României că în ultimele opt luni a trebuit să reinventeze toate tipurile de relaționări cu care era obișnuit până atunci.
Adrian Paraschiv redim

„Dacă această parte de telemuncă nu era o noutate în domeniul IT, noi care lucrăm în vânzări și care eram obișnuiți să avem o relație apropiată cu ai noștri clienți, asta însemnând să ne întâlnim, să ne vedem, deodată a trebuit să căutăm noi moduri care să ne permită să păstrăm relația cu aceștia, însă în aceeași parametri. A fost necesară o reinventare a tot ceea ce știam până în momentul declanșării pandemiei, și asta înseamnă tot ceea ce știam de mai bine de 30 de ani”.

Potrivit lui Adrian Paraschiv, România pleacă de la un nivel destul de redus de implementare a producției de energie regenerabilă, cel puțin în segmentul rezidențial, dar interesul este în creștere pe acest segment: „avem destul de multe solicitări pentru acest program „casa verde”. Însă, ne-am dori un program care să nu depindă de fondurile guvernamentale, avem nevoie de o strategie pe care să o implementăm în viitor în așa fel încât, acest mod de a produce energie să se perpetueze”.

În opinia lui Adrian Parashiv, o provocare în această zonă va apărea însă în momentul în care va fi necesară echilibrarea rețelei electrice naționale, pentru că astfel de proiecte de energie regenerabilă pun o presiune destul de mare asupra rețelei naționale de electricitate: „istoricul ne arată faptul că avem o curbă de consum care nu se suprapune cu cea de producție din sistemul fotovoltaic, spre exemplu, și atunci, nu putem închide și porni aceste sisteme după bunul plac, ceea ce înseamnă că trebuie să găsim metode alternative pentru a face acest reglaj”.

Country Manager-ul România Photomate a punctat în emisiunea Forbes România că azi, tot ceea ce înseamnă smart a devenit o prioritate odată cu declanșarea acestei pandemii.

„În clipa de față putem să operăm, spre exemplu parcuri fotovoltaice la sute sau chiar mii de kilometri de locul unde se află inginerii, iar accesul fizic în parc se va face abia după ce se identifică problema și când se cunoaște și soluția pentru remedierea acesteia”, a completat Adrian Paraschiv.

Acesta a punctat faptul că din acest moment, cu toții trăim deja în era „internet of things”, în care nu mai există aproape nimic care să nu se mai conecteze la internet sau care să nu mai poată fi accesat prin intermediul internetului.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii