Cautare
, Contributor

Scriu despre publicitate și media de 20 de ani. În 2013, am publicat cartea de interviuri „Primul an de publicitate”.

Media şi entertainment |
|

Adrian Neagu este președintele ACeR și Alin Petran director executiv

Adrian_Neagu.jpg
Adrian Neagu (TV Sat 2002) este noul președinte și Alin Petran (ex-director Realitatea TV) este primul director executiv din istoria Asociației pentru Comunicații Electronice din România (ACeR), în urma deciziei Adunării Generale a organizației formată din companii de cablu independente, adunare desfășurată la București, informează Media Expres. 

Adunarea Generală ACeR a mai aprobat componența unui comitet director format din reprezentanții a 8 companii, excluderea unor membri, primirea de noi membri și bugetul pe anul 2014.

Printre prioritățile stabilite în cadrul adunării generale figurează modificarea legislației în domeniul must-carry și participarea la negocierea drepturilor de autor și conexe pentru cablu, care este preconizată a se desfășurra conform legii în cursul acestui an.

Principalele atribuții ale lui Alin Petran vor fi cele de reprezentare a asociației în relația cu autoritățile centrale de reglementare în comunicații și audiovizual.

Calitatea de membru ACeR poate fi dobândită cu aprobarea Adunării Generale, după depunerea unei cereri, plata unei taxe de aderare și a unei cotizații lunare de membru.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii